Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Most tudatosan álmodtam vagy nem?

Most tudatosan álmodtam vagy nem?

Figyelt kérdés
nem tudom eldönteni. úgy volt hogy elmentem mamámékhoz lefeküdtem egy ágyra és aludtam. és az álmomban is álmodtam XD azt álmodtam az álmomban hogy annyira fúj a szél hogyha ugrok eggyet szinte repülök és akkor feltettem magamnak a kérdést: Most ez a valóság vagy csak álmodok? persze azt válaszoltam hogy ez a valóság. és körbenéztem és aztán válaszolom megint: "Ezt álmodom" és akkor elkezdtem ugrálni,repülni annyira heppy voltam hogy elkezdett elmosódni az álom és akkor jöttem rá hogy túlságosan örültem és olvastam olyat neten ha meg akar törni az álom akkor meg kell fordulni ...vagy is forogni kell és akkor forogtam és akkor visszaált a kép . és akkor tovább ugráltam és akkor ki akartam próbálni hogy most el tudok-e dobni egy nehéz tárgyat,de nem találtam és ekkor jutott eszembe hogy meg akartam "idézni" egy embert . az rcára koncentráltam nagyon erősen meg hogy jelenjen meg de nem sikerült. akkor az álombeli álmomból "visszaestem" (vagyis ezt mondták) és az már nem a tudatos álom volt. most azt álmodtam hoyg tudatos álmom volt vagy télleg az volt? nem tudom eldönteni. Gomene,kicsit hosszúra sikeredett.
2012. ápr. 27. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. ápr. 27. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok Eredetet nézel...
2012. ápr. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!