Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek ez milyen állapot...

Szerintetek ez milyen állapot volt?

Figyelt kérdés

Alfába szerettem volna lejutni így 100-tól 1-ig számoltam.

1. 20-30-nál érezem azt, hogy súlytalan vagyok nem éreztem kezem, kicsit bizseregtem néhol.

2. állati erős bizsergés, sípolás a fülembe.

3. úgy éreztem, mintha elkezdenék emelkedni.

ezután megijedtem és kiléptem az állapotból. :( szerintetek közel jártam az asztrál utazáshoz vagy milyen volt ez az állapot?

2012. ápr. 25. 15:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
utolsó: még van mit gyurmázni a humorodon:)
2012. máj. 2. 15:26
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
Próbálkozz sokat. Jó neked, hogy pár perc alatt eltudsz jutni alfa állapotba. Ha hinnék az asztrál utazásba, meg sem próbálnék ezzel szórakozni, mert még a végén testen kívül maradok és akkor kóma... De nem hiszek, mert egy nagy marhaság, szóval nyugodtan szórakozzál. Ha sikerül 'átlépni' akkor majd egy álomvilágban találod magad, amit teljes mértékig irányítasz. Jobb mint a valóság, bármit csinálhatsz ott következmények nélkül. Ja, következménye mégis lesz, mert te éled át a dolgokat, ami hatással lehet a gondolkodásodra és a valós életedre. De ez nem számít, érezd jól magad az álmodban, ha már a valóság nem jó. Aztán próbáld minden este így csinálni, csak nehogy rászokj és napközben is inkább alvással töltsd az idődet, ahelyett, hogy valami maradandó dolgot csinálnál. Bár ez sem számít...
2013. márc. 14. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, de nem agykontrollal, hanem hatha-jóga gyakorlás után, savászana (=hullapóz) közben.

Lenyúlt egy kéz és a testem felemelkedett, úgy, hogy közben végig egyenes maradt (a testem).

Én is megijedtem/meglepődtem és kiszálltam. (a kapcsolatból)

2013. szept. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!