Ha először ment az alfa állapot, akkor utána már miért nem?
Figyelt kérdés
3 napja próbáltam először, akkor sikerült rögtön, 100-tól számoltam vissza, teljesen ellazultam, nyugodtságot éreztem, szóval sikerült. Sikerült közben nem gondolnom semmire. Tegnapelőtt amikor este próbáltam, már össze-vissza voltak a gondolataim. Tegnap meg még több gondolatom volt közben, össze-visszaságok, számolás közben abbahagytam, elfelejtettem hol tartok stb.. Miért volt ez? Előfordulhat, hogy azért, mert előtte fél10-től fél11-ig tanultam és elfáradt az agyam?
köszi a válaszokat :)
2011. márc. 2. 21:18
3/9 anonim válasza:
Én leghamarabb úgy tudok lemenni alfába, hogy "bambulok". Ez egy viszonylag gyors módszer. Kiszúrsz egy pontot és azt nézed kitartóan pár percig. Máris alfába kerülsz.
4/9 anonim válasza:
Az elmének nehéz megszoknia a fegyelmet.gondolj bele,mielőtt elkezdtél meditáltálni,a gondolataid összevissza csapongtak.gyakorold naponta.eleinte nekem sem jött mindig össze.menni fog;)
5/9 A kérdező kommentje:
csak olyan furcsa, hogy elsőre ment :S
2011. márc. 4. 18:57
6/9 A kérdező kommentje:
és már nem:S
2011. márc. 4. 18:57
7/9 anonim válasza:
furcsa,de ne add fel.és a legfontosabb,hogy ne erőltess semmit.
8/9 anonim válasza:
az elme csapong ide-oda, amikor számolsz ne gondolj másra csak arra, hogy egészséges vagy! aztán ha lementél akkor elmélkedhetsz :D
ha meg számolásnál elalszol akkor átmentél thétába :D
sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!