Hogy tudom elérni, hogy gondoljon rám?
Figyelt kérdés
fiú vagyok és nagyon sokat gondolok egy lányra akit nap mint nap látok, de nem nagyon beszélgetünk, csak úgy van, és szeretném ha gondolna rám.. szóval ha én rengeteget gondolok rá akkor ő ezt megérzi szerintetek? én elég spirituális beállítottságú vagyok és nagyon sokszor megérzek dolgokat.. szerintetek?2012. ápr. 22. 14:37
1/7 Diavolino44 válasza:
Ha spirituális beállítottságú vagy, akkor ne csak álmodozz, hanem éld meg az álmod!
Ha meg nem jön össze akkor meg, nem futsz felesleges köröket (hacsaknem pont azt szeretnél) ez már csak rajtad áll.
Sok Sikert!!
2/7 A kérdező kommentje:
ezt nem teljesen értettem, kicsit kifejted bővebben?
2012. ápr. 22. 16:29
3/7 Diavolino44 válasza:
A spiritualitás nem egyenlő azzal, hogy pozitívan gondolkozol s várod a sült galambot.
Odamesz hozzá megszólítod, s elhívod valahova!! Ennyi..
4/7 anonim válasza:
Agykontrollban ezt szubjektív üzenetküldésnek hívják, amit akarsz. Az esettanulmanyok.hu fórumon pl. foglalkoznak ezzel.
5/7 anonim válasza:
Reggel, ébredés után, és este lefekvés előtt gondolj pár percig erre. Éld bele magad, szinte érezd, milyen jó beszélni vele, milyen sok közös van bennetek, milyen jó témáitok vannak, érezd jól magad vele.
Ezt egy ideig csináld, aztán menj oda, amikor érzed, hogy eljött az időd. : )
6/7 anonim válasza:
Miért nem mész oda és beszélsz vele??Nem kell ide semmi spiritualistás.Csak nyisd ki a szád ha akarsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!