Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sajnos nagyon drága az AGYKONT...

Dementoricus kérdése:

Sajnos nagyon drága az AGYKONTROLL tanfolyam. Hol lehet letölteni a teljes tanfolyam anyagát mp3-ban?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 22:16
1 2 3
 21/24 Bountty válasza:
El ne hidd már, hogy kell a tanfolyam. Én voltam, egy csóka mondott pár dolgot (egy hétvége volt) és a végén megvetett mindenkivel egy rakat könyvet, hogy otthon tanuld. Ja meg cd-ket is. És azokon a borzadályokon ugyanezeket elmondták. És lehúztak egy 20-assal. Ha tényleg hiszel ebben a könyv meg a cd sztem még sok is :D
2012. ápr. 26. 20:59
 22/24 anonim ***** válasza:
igen feltűnt az első 3 óra alatt rengeteg a könyv/cd ajánlás, kíváncsi lennék, hogy Silva is ilyen marketinggel vegyítve csinálta-e?
2012. ápr. 27. 11:25
 23/24 anonim válasza:
Ha érdekel még, akkor van agy agykontrollnak egy alapítványa, akik azoknak segít, akik nem tudnak önpénzből részt venni a tanfolyamon. Ha szeretnéd igénybe venni írj egy kézzel írott levelet és küldd el postán. Sok sikert:)
2013. febr. 18. 06:23
 24/24 Loner válasza:
Van egy olyan felvétel, amit valaki felvett, és feltette, de egyrészt iszonyatos a minősége, másrészt azt hallgatva biztos nem tanulod meg az agykontrollt. A könyv simán elég megtanulni, nem egy ismerősöm van, aki csak könyvből tanult, és nagyon szép eredményeik vannak. Én tanfolyamot végeztem, az meg nem utolsó sorban hatalmas élmény. Szerintem tanuld meg könyvből, azután programozd, hogy eljutsz a tanfolyamra :) Ez a tanfolyamos felvétel meg felejtős szerintem. Egy agykontroll könyv, meg egy alapgyakorlatot tartalmazó CD bőven elég, (szerintem a CD se olyan fontos) Elsősorban nem is annyira a tanfolyam, mint inkább egy kis elszántság, és kitartás kell, és simán meg fogod tudni tanulni.
2013. szept. 18. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!