Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sajnos nagyon drága az AGYKONT...

Dementoricus kérdése:

Sajnos nagyon drága az AGYKONTROLL tanfolyam. Hol lehet letölteni a teljes tanfolyam anyagát mp3-ban?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

'96-ban végeztem az Agykontroll tanfolyamot, '97-ben ( és később vmikor ) az ismétlőt. Sztem a tanfolyam szükséges; azt a csodálatos energiaáramlást semmiyen könyvből nem érezheted, nem válhatsz igazi agykontrollossá.

Persze megpróbálhatod.......

2012. ápr. 17. 21:41
 12/24 anonim ***** válasza:

A tanfolyam maga nem sokat segített rajtam, nem igazán tudok koncentrálni semmilyen előadásra. De szereztem néhány barátot, havert ott. Alfába lemenéshez, relaxáláshoz nem kell tanfolyam. A lényeg, amiért elvileg ott voltam, az a tanulással lett volna kapcsolatos, de mivel nem figyeltem...

...van valami kazetta-hanganyag memóriával vagy tanulási késztetés fokozásával kapcsolatos. Energiaáramláshoz, feltöltődéshez inkább ** tanfolyamot ajánlok. Az mindig feltölt, pihentet.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. ápr. 18. 10:07
 13/24 anonim válasza:
Mint ahogy már írták, ha nincs rá jelenleg az összeged, hogy elmenj egy tanfolyamra meg tudod tanulni a könyvből. Én a 90-es évek elején először a könyv segítségével tanultam meg használni (saját magamnak készítettem meditációs anyagot) a későbbiekben lehetőséget kaptam, hogy elvégezhessem ezt a tanfolyamot. A tanfolyamon olyan dolgok is elhangzanak, meg gyakorlati példák, amelyeket nem lehet egy az egybe CD-re kiírni (például csoportos meditációs gyakorlat, vagy memória fogas gyakorlat stb). Magya a könyv útmutatást ad, hogy miként tanulj meg meditálni, és a tanfolyamon is hasonló segítséget kapsz, viszont ez sokkal intenzívebb és ne feledjük, hogy a tömeges meditációknak sokkal nagyon a hatásuk mint az egyedi, egy személyesek. Ha jelenleg nem futja rá azt javaslom, hogy rengeteget meditálj, esténként lefekvés előtt készíts magadnak egy "mozit" ahol látod magad egy nagy teremben, rengeteg ember közt, és részt veszel egy ilyen tanfolyamon. Meglátod, hogy egy pár hónap múlva lesz rá lehetőséged, hogy elmenj a tanfolyamra, csak hinned kell benne. Ha szükséged van még tanácsra keress meg a szadett@yahoo.com-on.
2012. ápr. 19. 10:37
 14/24 anonim ***** válasza:
45%
Sehogy.Ne foglakozz ezzel!
2012. ápr. 20. 08:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha még meg van akkor innen le lehet szedni: [link]
2012. ápr. 20. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Vagy innen: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 20. 18:25
 17/24 A kérdező kommentje:
köszi, de nekem a tanfolyam kellene. egyszer hallottam, hogy kering ilyen a neten, valaki felvette a komplett 2x2 napot.
2012. ápr. 21. 18:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Assszem az meg innen szedhető le:

[link]

2012. ápr. 21. 21:37
 19/24 anonim válasza:
Szerintem menj el a Vulcanra, és tanuld meg egy ősi vulcáni mesternél, mint Tuvok a Voyagerben...
2012. ápr. 22. 12:05
 20/24 anonim ***** válasza:
az olcsó verziót úgy hívják, hogy könyvtár
2012. ápr. 23. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!