Valaki próbálta már ezt a "lucid dream"-nek nevezett dolgot amivel mostanában tele van a net?
Figyelt kérdés
(aki nem tudná angol nevéről arról van szó, hogy a tested alszik, az agyad ébren van. Először azt mondták csak hangokat hallasz és halucinálsz de utána irányíthatod az álmodat. később egy csomó visszajelzésben azt hallottam h mindenkinek szörnyű élmény volt, rémálom volt, csak annál élethűbb, és h halálra rémült. Tényleg ennyire rossz? vagy van valakinek esetleg pozitív élménye vele?2012. márc. 21. 21:36
1/6 anonim válasza:
Nekem csak pozitív élményem van, egy negatív sem. Ha felismered, hogy TE teremted az álomkörnyezetedet akkor semmi gondod nem lesz. A lényeg a fókusz megtartása. Ha ezzel akarsz foglalkozni, olvass el mindent a témáról.
Robert Bruce: Astral dynamics.
Érdemes meditációt tanulni mellé, mert megtanít összegereblyézni a tudatodat. Majd rájössz, hogy olyan alapból mint a részeg szamár, össze vissza témfereg :)
2/6 anonim válasza:
Ami kering az interneten, az NEM lucid álmodás. Az az alvási paralízis. A kettő ég és föld. A lucid álmodással nekem csak pozitív élményem van, mivel azelőtt hogy elsajátítottam a technikát, krónikus alvási paralízisem volt.
3/6 anonim válasza:
Magyarul tudatos álmodásnak hívják, és amúgy nem valami nagy cucc. Bár határozottan szórakoztató.
4/6 anonim válasza:
Nem valami nagy cucc ? pff Az egyik legjobb cucc :)
5/6 anonim válasza:
és hogy kell csinálni hogy lucid dreamed vagy alvási paralízised legyen, nem tudom melyik az igazi
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!