Olvasta valaki a BÖLCS BABA c. agykontroll könyvet? Most van kisbabánk, milyen hasznát tudom venni?
Úgy tűnik senki sem olvasta.
Nincs semmi mágia a kisgyermekkorban. Ilyenkor olyan hormonok szabadulnak föl, amik gyorsítják és erősítik az agysejtek közötti kapcsolatot.
Magyarul: meg tudsz tanítani a gyerekednek kb. 2 idegen nyelvet 6-8 éves koráig.
Az agykontroll hasznos, de tele van egy rakat ferdítéses áltudománnyal, ne tömd inkább ilyenekkel a gyereked fejét!
Kedves Kérdező!
Nem rég megvettem az említett könyvet. Bár még csak a negyvenakárhanyadik oldalon tartok, de elmondhatom, hogy egy nagyon érdekes és hasznos könyvet olvasok. Először is ez nem egy "agykontroll könyv". Hogy ők is árulják, azért lehet, mert ahogy elnéztem az üzletüket, támogatják az értelmes kiadványokat.
A könyv a babák viselkedését, reakcióit és szükségleteit tárgyalja, csupa tudományos kutatással alátámasztva, melyeknek a részletes irodalomjegyzékben utána lehet nézni. A kutatások eredményeit és sok ezer szülő tapasztalatát használja fel az író a könyv megírásához. Az író egyébként egy fejlődéspszichológus, aki maga is gyakorló szülő volt egykor. Ha könnyű, gyors tanácsokra vágysz ne ezt a könyvet válaszd, de ha valóban érdekel a babád lélektana és mélyebb kapcsolatot szeretnél vele kiépíteni, én jó szívvel ajánlom neked.
A Bölcs baba című könyv kiváló!
Feleségemmel együtt többször is olvastuk,sok bölcs tanács , útmutató van benne. Gyermekünk mindig jól aludt, elvett, fejlődött. Csodás gyermekkè vàlt immár 7 éves,most e könyv szerint neveljük masodik gyermekünk.
Mindenkinek szívből ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!