Mire számíthatok az agykontroll tanfolyamon?
Hát én önképző tanfolyamot csináltam, sok hasznos dolgot meg tudhatsz belőle. Ha jól csinálod jobb lesz a memóriád, tudni fogod tudatosan használni az agy placebo hatását és vizualizációval még a testedre is kihatással lehetsz(nem fog megváltozni a színe, vagy kiizmosodni a semmitől), segíthet a tudatos álmodásban, de van árnyoldala is: sok pénzt kérnek el(önképző anyagokért is) és, ha olyan a tanár be próbálja majd mesélni a vonzás(csak oktatóknak működik kivonznák a pénzed) törvényét és azt, hogy jedi leszel a tanfolyamtól!
Lényeg: megéri.
Legelőször sokmindenki azt hiszi, hogy csak sima családias légkör lesz, mert itt Bp-n már egy hónappal előbb el szoktak fogyni a jegyek, de én is meglepődtem, mikor 300-an voltunk.
A menet annyi, hogy sok életfelfogással hasznos tanáccsal is ellát, de a fő hangsúly maga a technikákon van, hogy mit miért alakalmazunk, és azt hogyan kell. Kb minden kétórában lementek alfába, és gyakoroljátok a technikákat.
Dr. Domján Lacihoz mentél remélem, mert remek előadó, a többit nem ismerem, csak látásból, de biztos ők is nagyon jól adják át az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!