Hogyan működik pontosan az agykontroll lépésről lépésre?
A menetet kerdezed? Azt javasolnam tanfolyamon vagy az Agykontroll c. alöapkönyvböl, ami kereskedelmi forg-ban azt hiszem mar nem kaphato.
4 napig targyalt tema, reggel 7-töl este 7-ig, összesen csak kb. masfel ora megy el a szünetekre.
De ha itt rakeresel vagy az esettanulmanyok.hu-n körülnezel, ott is mar 100szor leirtak a pontos menetet.
Vagy azt kerdezed, hogyan "hat"? Az elet (egyik) legtermeszetesebb rendje.
Visszakeresve több altalam valaszolt kerdesre leirtam (valoszinüleg, de legalabbis hozzaszoltam), az utolso nalam: "Mik a jelei az alfa allapotnak es hogyan kell oda menni?"
Sok sikert!
1.
@ ma 01:35
Igen, akinek nincs annál nincs is minek működni.
Sehogy se, ne foglalkozz vele, mert nagy nagy duma és ráadásuk nem jó az agynak.
Ezt a modszert egy amerikai svindler találta ki és egy kintről hazajött hazánk fia meggazdagodott belőle amikor közzétette és elkezdte oktatni.
annak idején "89.-ben magam is kipróbáltam a könyv szerint leírt Sylva-féle módszert és így tudtam megállapítani, főleg ártalmas a többi ami esetleg még is jó az inkább önszuggeszció.
Hat... az agykontroll azon kivetelek köze tartozik, amit nem egy amerikai, hanem egy mexikoi "svindler" (vagy mi?) talalt ki.
En csak javasolni tudom, az 1989-ben kiadott alapkönyvböl tanultam, es teljesen logikus, erthetö, müködö dolog. A tanfolyam meg jobban megnöveli a hatasfokat, sikeret!
Bövebben itt (is) olvashatsz rola:
agykontroll.hu
esettanulmanyok.hu
1.
Komolyan vannak ennyire súlyos és sötét emberek akik azt gondolják, hogy ez ártalmas?? Főleg a meditáció?? Uram atyám. Ennyi sötét embert.
Hiába a nyugati emberek nagy része mindig is túl korlátolt volt ehhez, ahogy máshoz is.
Főleg olyannak kell hinni akinek a hasznos válaszok százaléka 30%. :)
Ami lemaradt.
Nekem konkrétan az alvásproblémámat oldotta meg először. Aztán még elég sok dologban segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!