Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek ha valami mellett...

Szerintetek ha valami mellett elhatározzátok magatokat és ugy álltok hozzá h ha törik ha szakad véghezviszem, akk azt tényleg véghez lehet vinni? és ez csak akaraterő kérdése?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 23:36
1 2
 1/12 anonim válasza:

"A Zseni 1% ihlet 99% verejték"

Lehet benne valami, a kérdés inkább az van e lehetőséged/időd csak azzal az egy dologgal foglalkozni hosszabb távon át :) Pl 20 évesen gondolni egyet és megtanulni zongorázni.. Biztos menne mindenkinek x időn belül, de az már egyén függő, hogy mennyi az az x

2011. dec. 4. 00:21
 2/12 anonim válasza:

Az attól függ mi?

Nem mindent! Írd le mire gondolsz pontosan.

2011. dec. 4. 02:12
 3/12 A kérdező kommentje:
gondolok itt ilyenre mint pl:-valamilyen tipusú munka megszerzése,valaki meghóditása,esetleg egy "új élet"kezdése stb.
2011. dec. 4. 05:15
 4/12 anonim válasza:

Hú... Nehéz... :O

a felsoroltakra tudnék negatív, ill. pozitív dolgokat mondani.

Munka: ha egy bizonyos helyre akarsz bekerülni, akkor az akaraterő mit sem ér, ha már eldöntötték, hogy téged oda nem vesznek fel, de ha egy bizonyos szakmát akarsz megtanulni, ami neked tetszik, akkor igenis nagy szerepe van az akaraterőnek. Szeretnék vadászpilóta lenni, de sajnos van tömött fogam, nem 100%-os a szemem, és ez már elég is... hiába tudnám fejből az egészet, hiába törném magam. kevés lennék :(

Kapcsolat: Ha egy lányt, fiút akarsz meghódítani, de az illetőnek nem jössz be, az erőltetés, még ronthat is a helyzeten, de ha amellett vagy, hogy találj valakit az életben, és próbálkozol, akkor igen, kitartónak kell lenned!

Új élet: Talán sokan álmodoznak új életről...(én is) nézz körül, a környezetedbe, kinek sikerült? és kérdezd meg tőle, hogy csinálta.

egybevéve: Tudnod kell azt, mi az amit elég csak akarnod, a puszta akaraterő, elhatározás úgy gondolom kevés. Remélem tudtam segíteni, vagy ha nem is, azért megosztottam veled a gondolataimat :)

2011. dec. 4. 07:39
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Nem mindig lehet véghez vinni.

Ez egy önáltatás, hogy "Ha nagyon akarod, akkor meg tudod csinálni."

Van, amikor nem.

Mert az életben vannak rajtunk kívül álló tényezők is.

Nem minden rajtad múlik.

Az olyan dolgokat persze el lehet érni, amik kézzel foghatóak. Például: egy bizonyos diploma megszerzése, nyelvvizsga, valaminek a megvásárlása, japánul tanulás, zongora tanulás...Persze, ezt el lehet érni akarattal.

De pusztán akarattal nem fogsz tudni elérni olyat, ami több, mint a puszta akaraterő diadala.

Nem leszel jó festő, ha közepesen festesz, és fantáziátlanul. Festhetsz persze, de átütő tehetség nem lesz belőled soha.

Jó színész sem lehetsz, ha nem vagy tehetséges. Járhatsz ilyen-olyan kurzusokra, hogy még tanulom, és még, és még...a módszert megtanulhatod, a tehetséget nem.

Vagy, hogy egy hétköznapibb példát mondjak: elhatározod, hogy szuper óvónéni leszel. Felvesznek, tanulsz, diplomázol, de, ha nem értesz a gyerekekhez, és általában nem tudsz bánni az emberekkel sose lesz belőled jó pedagógus.

Dolgozhatsz persze ebben, de ha nincs hozzá érzéked, akkor azt nem tudod kierőltetni.

Nem beszélve a szerelemről, amit végképp nem lehet kierőltetni. Vagy van, vagy nincs. Nem úgy van, hogy én holnaptól szerelmes AKAROK lenni, és az leszek.

Ez nem így működik!

Szóval, amit kérdeztél, hogy így van-e, szerintem nem igaz.

Nem csak az akaratunkon múlnak a dolgok.

2011. dec. 4. 16:07
 6/12 anonim válasza:
Igen, tényleg véghez lehet vinni, bármit. Az első válaszolót "kiegészítve", ha valami nagyon fontos neked, mint pl. amire a kérdésben gondoltál, nincs olyan, hogy nincs időd. Ha igazán akarod, nem is gondolsz arra, hogy nem lesz időd, mert azt akarod mindenek elé helyezni, hogy véghezvihetsd.
2011. dec. 6. 13:31
 7/12 A kérdező kommentje:

utolsó

én is valahogy igy gondolom

2011. dec. 6. 13:38
 8/12 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, ha valaki valamit nagyon akar azt véghez viszi csak fontos, hogy közben ne legyen csak arra kiélezve. Például ha szép karriert szeretnél magadnak az jó dolog csak ne feledkezz meg másról ami már meg van. Például a családról a barátokról stb...
2011. dec. 15. 19:00
 9/12 deus111 ***** válasza:

A papámnak sikerült!

Réges-rég a nagypapám akart egy hegyet és Svájcból elhozta a

Kékest.Csak akarat erő kérése!

2011. dec. 17. 17:51
 10/12 anonim válasza:
Ne halgass senkire és semmire. nem szabad más veleményére adni aki itt azt mondja nem tudod véghez vinni annak nem sikerült mert nem volt kitartó vagy nem is akarta igazán. ha meg szeretnéd tenni tedd meg harcolj küzdj és ha egész véletlenül nem sikerülne amit nem hiszek:) akkor is leglább megpróbáltad. SOK_SOK kitartást kivánok és Kellemes Ünnepeket Szia:)
2011. dec. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!