Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Nem találom a helyem, veletek...

SNW kérdése:

Nem találom a helyem, veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nemtudom hol a helyem a világban, sok téma foglalkoztat, vallás, vonzás törvények, saját magam megfejtése és nagyon bosszantó de úgyérzem néha egy lépésre állok attól hogy rájöjjek valamire ami boldogabbá teheti az életemet, boldogabbá úgy hogy ne legyenek szürkék a napjaim

már mindenben kerestem a megfejtést, sportolok rendszeresen sokmindent csinálok hogy lekösse az energiám vagy esetleg megtaláljam mit szeretnék csinálni de egyszerűen vannak néha olyan érzéseim hogy megérinthetetlen vagyok, nyugodt vagyok és minden tiszta magam körül semmi miatt nem aggódom, de egyszerűen nem tudom folyamatosan fenntartani a kontrollt nem tudom hogy mit keresek igazából de üresnek érzem az életem, úgyérzem valami számomra nagy dologra rá kéne jönnöm de nem tudok, szeretnék érvényesüli az életben, jobb dolgokat bevonzani és persze teszek is értük de sokszor van úgy hogy tenni sem tudok mert nincs mit, nem tudom mi ez a zagyvaság amit összehordtam, megfogalmazni sem tudom csak annyi érzés kavarog bennem és bárhogy keresek, kutatok valami választ nem találok semmit.

2011. nov. 30. 23:15
1 2
 11/16 zeronibble ***** válasza:

Ego ügyben tömören:

[link]

2011. dec. 4. 00:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Mégis hogyan tudnám félretenni az egomat valami ötleted van?
2011. dec. 4. 03:38
 13/16 zeronibble ***** válasza:

Semmit nem kell csinálni hozzá. Szó szerint. :)

Amikor pihensz, nem gondolsz a gondokra, csak hagyod, hogy a gondolataid és a képzeleted semleges vagy kellemes hangulatú, tetszőleges dolgokon kalandozzanak, már akkor is a jelenben vagy, ideiglenesen számodra semmi más nincs, csak te. Nem a kondicionált önmagad, aki névvel azonosítja magát, emberi múltjából származtatja magát, a testét (agyát) személynek gondolja, hanem az az önmagad, aki pl. újszülöttként is voltál. "A figyelő" :)

Nem drámai eredmények eléréséről szól ez, csak egy egyszerű meditáció, amiben érvényessé válik egy új szemszög, amibe visszahelyezkedve kiegyensúlyozottabb leszel, a félelmeid nagyon rövid úton felszámolódnak, és hamarabb felismered az igazságot, a választási lehetőségeidet, a másik ember gondjait, és nem mellesleg egész kitűnő szónok leszel, amikor a belső zsivaj mögötti állandó, mély csend felbukkan, mielőtt bármire is gondolnál. A gondolatokat elengedni, az elméletgyártást feladni, és egyszerűen csak látni, nem pedig az ítéletek és tapasztalatok függönyén át szemlélődni. Nem mondom, hogy ez a jó, vagy az. Azt mondom, simán megéri sokat próbálkozni a tényleges mentális lazítással. Tolle bá más dolgokat is ír, igazából megválaszolja az ego leparkoltatásával kapcsolatos kérdéseket maradéktalanul. És nem ilyen anyaghoz ragadt szemlélettel átitatva, mint én is.

2011. dec. 4. 09:17
 14/16 A kérdező kommentje:
esetleg tudnál linkelni nekem hasonló anyagokat, igen a meditációra énis gondoltam már, de úgy gondolom hogyha nem hozzáértő mutatja vagy tanítja nem nagyon lesz hatásos :S
2011. dec. 4. 10:58
 15/16 zeronibble ***** válasza:

Itt találkoztam eddig a legtöbb "apppám!"-élménnyel:

[link]

2011. dec. 4. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, velem is volt ilyen. De én nem teljesen ezt érzem. Én nem csak nem találom a heyem, hanem tudom, hogy nincsen helyem. Ez a világ nem nekem való. Nem az én világom. Nincs értelme semmit tennem, ez marad, nem változik. Célom, álmom nincs, talán van 'küldetésem" de nem tudom, hogy mi. Talán fontos szerepem lesz abban, hogy hogyan változik a világ. Egyet tudok: Jelenleg NINCS helyem itt.
2011. dec. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!