Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Benne vagytok egy kísérletben?

Benne vagytok egy kísérletben?

Figyelt kérdés

Főleg olyan embereket keresek,akik szkeptikusak ezzel kapcsolatban.

A lényeg: vegyél 2 bab szemet, rakd vizes vattára,papírzsepire. Mindig legyen nedves alatta. Válaszd ki az egyiket és valahogy jelöld meg,különböztesd meg.(pl más színű kis tányéron van) Minden nap képzeld el,hogy a kiválasztott babod szépen fejlődik és egyre nagyobb lesz. Várd meg amíg kicsíráznak és fényképezd le őket. Melyik lett a nagyobb?

Akik már próbálták: nektek sikerült? Mi történt?

2011. nov. 27. 14:20
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van,de ez valami mélyebb dolog,amit nem lehet magyarázni. Vannak "csodák",pl egy súlyos betegségből való felgyógyulás és szerintem ez is a gondolkodás megváltoztatása miatt van. Én is hiszek az agykontrollban,de nem a végletekig. Én nem hiszem,hogy megnyerhetem vele a lottót vagy hogy repülhetek vele a föld fölé. Inkább abban a részében hiszek,hogy a testemet tudom vele uralni,persze azt is egy bizonyos mértékig. 3. fülem nem lesz soha. Meg ez a gondolatok összekapcsolódása is nagyon érdekes. Nem tudom te voltál-e tanfolyamon. Én voltam és ott csináltuk,hogy ki kellett találni egy ismeretlen emberről,hogy hogy nézhet ki és mi a betegsége. Hát nagyon meglepődtem,amikor kitaláltam. Tehát ebben is hiszek,csak ez annyira megmagyarázhatatlan,hogy hihetetlen...
2011. dec. 1. 00:02
 32/36 anonim ***** válasza:
ezt mond egy rákos kisgyereknek, aki szentül hiszi hogy megfog gyógyulni, mégis meghal
2011. dec. 1. 09:05
 33/36 anonim ***** válasza:

voltam tanfolyamon, átlagban jó lett a laboros eredményem, én is sokat eltaláltam, nade nem mindent. nyilván gyakorlás, de érted, innentől ha valaki gyakorol az nagyon egyszerűen tudná is bizonyítani egy szimpla ellenőrzött kísérlettel, mégse vállalta eddig egy agykontroll oktató sem. pedig ők aztán tényleg bizonyítani akarják, és gyakorlottak is, de máégsem pedig anyi lenne az egész h bemegy egy laborba, és a laborens megkerestet vele eltűnt személyeket, és mégse vállalja senki. ennyi.

utolsó kommentelő:

am nagyon sok ember aki azt mondja szentül hisz a gyógyulásában tudat alatt mégis már feladta...

2011. dec. 1. 18:07
 34/36 zeronibble ***** válasza:
OFF: Annabell, ha bebizonyosodna rólad, hogy érthetetlen, de működő módszerrel megtalálsz bárkit, szerinted hány perc múlva tűnnél el véglegesen közülünk? :D
2011. dec. 1. 20:39
 35/36 anonim ***** válasza:
0-24 óra...a kérdés már csak az lenne, h a maffia vagy a kormány tüntetett el XD
2011. dec. 5. 00:30
 36/36 A kérdező kommentje:
Na valaki megcsinálta a kísérletet? Eredmény?
2011. dec. 9. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!