Benne vagytok egy kísérletben?
Főleg olyan embereket keresek,akik szkeptikusak ezzel kapcsolatban.
A lényeg: vegyél 2 bab szemet, rakd vizes vattára,papírzsepire. Mindig legyen nedves alatta. Válaszd ki az egyiket és valahogy jelöld meg,különböztesd meg.(pl más színű kis tányéron van) Minden nap képzeld el,hogy a kiválasztott babod szépen fejlődik és egyre nagyobb lesz. Várd meg amíg kicsíráznak és fényképezd le őket. Melyik lett a nagyobb?
Akik már próbálták: nektek sikerült? Mi történt?
persze, lehet mondani hog más a jellege, de egy módszer vagy mindent visz, vagy semmit. ezt úgy értsd pl hogy nem mondhatod hogy egy matematikai képlet helyes, ha csak akkor működik amikor egyszerű feladatot oldasz, nem mondhatod hogy (ezt a példát azért írom mert a vonzás törvényét a gravitációhoz hasonlítják sokszor) a föld csak akkor vonza az almát ha az eléggé elhiszi hogy vonzza, vagy már eleve nem teheted bele azt hogy HA..
ha valamit tudományos kísérlettel bizonyítasz, azt bizonyítsd, mert a babaszem nem az agykontrollt bizonyítja, hanem azt hogy a növények érzékenyek az agyhullámaidra, de ennek kevés köze van aza ak-hoz. az ak-t az bizonyítaná, ha azzal a módszerrel egymás után 100-ból 100* megnyernéd az ötöslöttót, mert ez a matemetikai bizonyítás, ha bebizonyítod hogy a képlet mindig helyes.
zeronibble:
a nálam okosabb erők pedig ne döntsenek az én sorsom felől, hacsak nem jönnek le és fizetik helyettem a vízszámlákat. mellesleg én tudom mi az a befektetés szóval itt bukott az elméleted.
agykontoroll:
testépítőkről van szó. az 1. alany keményen edz, és megfelelően táplálkozik. a 2. alanynak rossz az edzésterve és chipseken él, viszont "alkalmazza" az agykontorollt? szerintetek melyik érne el nagyobb(pozitív) változást?
De az agykontroll csak akkor működhet (főleg a nagyobb dolgokban),ha te is elhiszed,hogy sikerülhet. Ha nem hiszem benne,kétségeid vannak,akkor nagyon kevés az esély rá,hogy megvalósul.
A másik meg hogy azért,hogy sikerüljön,tenni is kell érte. Hiába szugerálod, hogy megnyered a lottót,ha nem is vettél szelvényt.
Amúgy meg ez nem egy varázslat. Én úgy értelmezem az agykontrollt,hogy pozitívabban gondolkodsz,tehát nem adod fel. És ha nem adod fel,akkor küzdesz a vágyadért és egy idő után beteljesül. Ez csak egy gondolkodásmód váltás. Persze történtek velem ak-val kapcsolatban olyan dolgok,amit nem tudok megmagyarázni. De hát nem minden magyarázható:)
ehmkhm...
"pozitívabban gondolkodsz,tehát nem adod fel" + teszel a megvalósulásért = pszichológia
az nem agykontroll, hanem egyszerű, színtiszta pszichológia.
az ak. az amit semmilyen más módszerrel nem tudsz elérni. pl megváltoztatod a szemed színét pozitív az agyad által a testre ható gondolatokkal, eltűntetsz magadból egy tumort, mikor az orvostudomány már bemondta az unalmast, megnyered a lottót holott arra a nyerési valószínűséged 1:100 000 000 ...ez = ak. ezt még senki nem bizonyította. vannak eredményecskék, de konkrét, tudományosan elfogadható bizonyíték nincs, ezért tartja az emberek fele humbugnak (ne érts félre, én ak-s vok, csak néh eléggé megrendül a bizalmam, főleg mivel nem bizonyított ilyen szinten a módszer.)
amiről te beszélsz, aliasz gondolat nagytakarítás, azt lehet megemlítik az ak. ban sőt az eggyik alapja az ak-nak, de ez akkoris csak sima pszichológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!