Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Benne vagytok egy kísérletben?

Benne vagytok egy kísérletben?

Figyelt kérdés

Főleg olyan embereket keresek,akik szkeptikusak ezzel kapcsolatban.

A lényeg: vegyél 2 bab szemet, rakd vizes vattára,papírzsepire. Mindig legyen nedves alatta. Válaszd ki az egyiket és valahogy jelöld meg,különböztesd meg.(pl más színű kis tányéron van) Minden nap képzeld el,hogy a kiválasztott babod szépen fejlődik és egyre nagyobb lesz. Várd meg amíg kicsíráznak és fényképezd le őket. Melyik lett a nagyobb?

Akik már próbálták: nektek sikerült? Mi történt?

2011. nov. 27. 14:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
50%
igen, itt minden gyerekes dolognak és baromságnak helye van:)
2011. nov. 27. 16:36
 12/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Gondolom ironikus:) Akkor megkérdezhetem minek olvasod ezt a kategóriát?
2011. nov. 27. 17:34
 13/36 anonim ***** válasza:
teljesen ide való ez a kérdés, mert a Domján Laci ezt a kísérletet javasolja az AK tanfolyamon. érdekes dolog, hogy azok a babok, amelyeket elképzelsz, hogy gyorsan nőnek tényleg gyorsabban fejlődnek. ez a képzelet ereje.
2011. nov. 27. 17:41
 14/36 A kérdező kommentje:

Szerintem attól még,hogy valaki hisz valamiben,amiben te nem nem hiszem,hogy fogyatékos lenne. Persze mindennek van egy határa,a józan ész keretein belül kell maradni,már amennyire lehet. Persze ez mindenkinek más. És igen elismerem,hogy tudnak oltári nagy baromságokat kérdezni,de hát vannak butább emberek.

Amúgy meg pont rád és a hozzád hasonló szkeptikusok jelentkezését várom:D Na?:D

2011. nov. 27. 17:59
 15/36 A kérdező kommentje:
Bocsi,kicsit rosszul fogalmaztam,azt hiszem elfáradtam:)
2011. nov. 27. 17:59
 16/36 anonim ***** válasza:
50-os valószínűséggel tényleg nem ér semmit ez a kísérlet. 100 babból, már mérvadó lenne.
2011. nov. 27. 18:05
 17/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült! 2-szer is próbáltam:( Pedig hittem benne!
2011. nov. 27. 18:07
 18/36 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam amúgy és nekem sikerült. Látványosan nagyobb lett az egyik.
2011. nov. 28. 15:08
 19/36 anonim ***** válasza:

"Én is próbáltam amúgy és nekem sikerült. Látványosan nagyobb lett az egyik."

Az egyik mindig nagyobb lesz :)

Csináld meg úgy, hogy nem gondolsz egyikre sem és akkor is nagyobbra nő az egyik fogadjunk :D

2011. nov. 28. 15:47
 20/36 anonim ***** válasza:

igen, a probléma az ugye ott kezdődik, hogy ha ez a gyakorlat működik akkor a következő miért nem:

veszel egy babszemet, és minden nap elmondod mellette hogy X hónap Y.dik napján te nyered az ötöslottó főnyereményét, Z időtartamon keresztül. Z = a bab kicsírázási ideje.

csak mert ugye egy kísérlet eredménye akkor jó ha megismételhető, és körülményfüggetlen, tehát nem kéne hogy gondotokozzon ha mást programozol, és nem a babszem fejlődését.

2011. nov. 29. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!