Mivel magyarázható ez? (jóga, meditáció)
Figyelt kérdés
Meditáció közben a testem bal oldala, főleg a nyakam és a mellkasom környékén, szinte kibírhatatlanul zsibbad, és bizsereg. Jóga közben pedig a bal oldalon sokkal nehezebben tartom ki főleg az egyensúlyozós pózokat, és a jobb oldalon kicsivel mélyebben tudom végezni a gyakorlatokat. azt elfogadom, hogy a bal oldalam ezek szerint gyengébb, de a meditációs zsibbadásra még nem találtam magyarázatot.
Trollok kíméljenek, nekem ez fontos.
2011. nov. 19. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsók, fizikus diplomám is van, azért sejtem mi fán terem az energia,és nem feltétlenül kell ebbe a dologba anyagilag belepusztulni. lehet okosan csinálni. az hogy ti más szemmel nézitek a világot, még nem jelenti azt hogy én, vagy a hozzám hasonlók valamit rosszul csinálnak :)
2011. nov. 21. 18:32
12/15 Vadmeggy válasza:
Ez nagyon érdekes! Egy fizikus, akinek elvileg az a dolga, hogy ezt a világot megpróbálja leírni kézzelfogható matematikai eszközökkel, de ennek ellenére elismeri a spirituális világot is.
Különös egy ember vagy :) Kiváncsi vagyok, hogy jött neked ez az egész.
13/15 A kérdező kommentje:
dobj egy üzit ha tényleg érdekel :) minden kérdésre válaszolok, amire tudok :)
2011. nov. 23. 10:19
14/15 anonim válasza:
egy ilyen kérdés után kétlem, hogy bármilyen diplomád lenne, nem még fizikus:D
15/15 A kérdező kommentje:
:) kedves :)
2011. nov. 23. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!