Mivel magyarázható ez? (jóga, meditáció)
Meditáció közben a testem bal oldala, főleg a nyakam és a mellkasom környékén, szinte kibírhatatlanul zsibbad, és bizsereg. Jóga közben pedig a bal oldalon sokkal nehezebben tartom ki főleg az egyensúlyozós pózokat, és a jobb oldalon kicsivel mélyebben tudom végezni a gyakorlatokat. azt elfogadom, hogy a bal oldalam ezek szerint gyengébb, de a meditációs zsibbadásra még nem találtam magyarázatot.
Trollok kíméljenek, nekem ez fontos.
A belső egyensúlyodra koncentrálj.
Csinálj pár meditációt ahol a végtelen jelét képzeled el magadban.
Egyensúlyba hozza majd a felgyülemlett energiákat a testedben.
És figyelj a földelésre.
köszönöm a válaszokat. akik orvost javasoltak, azoknak írnám, hogy nem materialista szemmel szeretném vizsgálni a dolgot, hanem energetikailag. tudom ez néhányotoknak furcsa, de én már túl vagyok azon, hogy mindent az anyagi világ eszközeivel próbáljak megoldani.
mégegszer köszönöm :)
a végtelen dolgot kipróbálom meditáció közben, mindenképp
Ha energetikailag szeretnéd vizsgálni ezt a világot, akkor szerintem végezd el a villamosmérnöki szakot és menj el az EON-hoz dolgozni! Itt rengeteg időd lesz vizsgálni az energetikát!
Ha majd megtaláltad a megoldást, hogy a számlákat hogy tudod befizetni a tudatot erejével, akkor kérlek keress meg! Én addig a problémáimat megpróbálom anyagi eszközökkel megoldani.
Ezt az energia bullshitet fejezzétek már be!
Én elfogadom, hogy a meditáció és a jóga nagyon hasznos, mert segít relaxálni és a külvilágot kizárva tudsz elmélkedni.
De hagyjuk már ezt az energiagyűjtős hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!