Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatosan ellehet felejteni...

Tudatosan ellehet felejteni valakit?

Figyelt kérdés
az első kérdés az hogy agykontroll segítségével tudok e tudatosan emlékeket kitörölni a fejemből? a feldolgozás miatt.. a második kérdés meg az .. hogyha volt rá példa hogy pl. Barátnőm fejfájását eltudtam mulasztani többször is.. és sokszor volt olyan hogy kitaláltam a gondolatait lehetséges hogy amikor mindkettőnk álmodik üzentet küldjek neki?
2011. okt. 23. 20:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem lehet torolni, de a tudatallatiban benn maradhat es abbol csak probelmad lehet, nem lesz egyensuly. Szerintem probald meg atirni a tortenetet. Tehat a dolog megtortent, de ird at, hogy az a rossz ami megtortent az vegulis elfogadhato, elfogadod, nyugodt vagy, segit neked, igy kellett lennie, tanultal belole. Konkretan mirol lenne szo?

igy konnyebb lenne!

De teljesen torolni egy rossz elmenyt szerintem nem erdemes, mert lehet egyszer feltor a tudalattibol es karokat okozhat neked lelkileg.

Meggyozni viszont megtudod magad. Meggyozod magad arrol, hogy ami tortent az a te javadra szolgal...amie gyebkent igaz..mindennek van valami haszna. A rossz tpasztalatokbol tanulunk, vagy nem, erosodunk tole. ùAz eletben van rossz es jo is. Igy allhat csak be az egyensuly!!

2011. nov. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!