Tudatosan ellehet felejteni valakit?
szerintem lehet torolni, de a tudatallatiban benn maradhat es abbol csak probelmad lehet, nem lesz egyensuly. Szerintem probald meg atirni a tortenetet. Tehat a dolog megtortent, de ird at, hogy az a rossz ami megtortent az vegulis elfogadhato, elfogadod, nyugodt vagy, segit neked, igy kellett lennie, tanultal belole. Konkretan mirol lenne szo?
igy konnyebb lenne!
De teljesen torolni egy rossz elmenyt szerintem nem erdemes, mert lehet egyszer feltor a tudalattibol es karokat okozhat neked lelkileg.
Meggyozni viszont megtudod magad. Meggyozod magad arrol, hogy ami tortent az a te javadra szolgal...amie gyebkent igaz..mindennek van valami haszna. A rossz tpasztalatokbol tanulunk, vagy nem, erosodunk tole. ùAz eletben van rossz es jo is. Igy allhat csak be az egyensuly!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!