Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan kell hipnotizált...

Hogyan kell hipnotizált állapotba ejteni valakit?

Figyelt kérdés

Például ott a gyors hipnózis amikor a hipnotizőr fogja az alany kezét és a tarkóját közben a szemébe néz de ettől még miért esne valaki ebbe az állapotba kipróbáltam a tesómon de nem működött.Akkor mi a titka?

Én csak tudni akarom , hogy mégis mit csinál másképp egy hipnotizőr,mert nem hiszek a szememnek amikor látom,hogy a videóban nem tudja mozgatni a karját a csaj.

http://www.youtube.com/watch?v=Q683PbadyAg

Hihetetlen nem hiszem el pedig tudom,hogy ilyen van.Léci nyújtsatok egy kis segítséget miért van az,hogy pár másodperc alatt a hipnotizőr képes arra,hogy a csaj ne tudja használni a karját.Én is megcsináltam ezt a tesómmal és semmi.Pedig nem néz ki nehéznek hát csak beszél hozzá meg fogja,hogy hipnózis alá ejtse a csajt.

2011. okt. 9. 04:12
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sry félreértettem és azt hittem, hogy az ejteni valakit azt úgy értetted, hogy szakítani ;)
2017. jún. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!