Mi a véleményetek? ( vonzás törnvéne)
miről mi a véleményünk?
arról, hogy megnézted a titok filmet, vagy arról, hogy bejött? vagy arról, hogy egy lánynál is kipróbáltad? netalán arról, hogy remegsz? biztos csak számomra érthetetlen..na de mindegy
Embereken nem lehet alkalmazni a Vonzás Törvényét.
Mert az ő szabad akarata erősebb.
A vonzás törvénye nem létezik kipróbáltam,hittem benne stb
A vonzás törvénye bevált annak aki ezt ki találta.Azt kívánta,hogy legyen milliomos majd tett érte írt egy k* jó könyvet + egy jó történet hozzá hogy elhiggyék az emberek amit majd olvasni fognak.Aztán eladta ,pár milla embernek,gondolj csak bele,ha azt a könyvet eladja 1 millió embernek 25 Euróért akkor az neki már 25 000 000 Euró vagyon.A könyv írója azért lett ilyen sikeres mert sikerült neki egy nagyon hihetőt összedobnia egy k* jó történettel,hogy régen harcoltak ezért a tudásért ami a könyvben van bla bla.
Megértem megnézted a filmet utána fellángoltál ahogy én is.De a fellángolás elmúlik majd és meglátod amit te a vonzás törvényének hiszel az valami teljesen más végett történt meg. Pl. Tettél érte vagy növelted az esélyeidet afelé,hogy kívánt dolog beteljesüljön,és a fellángolásod miatt egy megtörtént dolgot elkönyveled a vonzás törvényének.A könyv írója olyan emberek miatt vált gazdaggá mint amilyen te vagy.
Persze,hogy működik nap mint nap megtörténik minden percben másodpercben a könyv írója összefoglalta a gondolkozást és a cselekvés képességét ezért megszületett a vonzás törvénye.
Szóval amikor gondolkozol azon hogy mit fogsz enni majd teszel is érte,hogy megedd azt a kaját akkor a vonzás törvénye teljesült mert teljesül a cselekvés és a gondolkozás.
A könyv írójának az a sikere,hogy képes volt olyat írnia ami valóban működik.Képes volt rá,hogy megírja a gondolkozást és a cselekvést ezt összesűrítve létrejött a vonzás törvénye.Szóval gondolkozz és álmodozz hogy növeld magadban a cselekvésre való késztetést egy dolog iránt egy olyan dolog iránt amit te szeretnél elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!