Mit mondjak a "nem fáj" helyett? Mert ugye az agy nem ismeri a nem szót. és akkor csak azt érti hogy fáj.
Figyelt kérdés
Akik már voltak agykontrollon azok tudják hogy miről beszélek.
Remélem érthetően fogalmaztam. :)
2011. aug. 31. 13:22
11/14 anonim válasza:
az agy és az univerzum is ismeri a nem szót :)
12/14 anonim válasza:
Mindig pozitívan fogalmazd meg, ne legyen benne olyan szó pl hogy fájdalom.A másik fontos dolog hogy jelen időben fogalmazz, ne jövőben.
Vegyük például a fejfájást:
Ne mondjad hogy "nem fáj a fejem"
henem helyette ezt: "fejem ismét szabad és tiszta"
13/14 anonim válasza:
jók ezek a szókicserélések, de azt nem árt tudni, h az agy érti a nemet, de csak bétában és alfában, mélyebb szinteken viszont tényleg fordítva sülhet el a dolog.
14/14 anonim válasza:
Az agy valóban a szavakra épít, de ha nagyobb távlatokban gondolkodsz, az Univerzum nem ismeri a szavakat, hanem csak az érzéseket! Kántálhatod egyfolytában, hogy boldog vagyok boldog vagyok boldog vagyok, ha mögötte nincs érzés :) Inkább az érzéseiden legyen a hangsúly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!