Szerintetek mire lenne képes az ember ha az agyát 100%-osan használná?
Kedves Kérdező és érdeklődők. :)
Kérdező...Ha arról az emberről akarsz linket, aki ilyenekre volt képes, nagyon hamar találsz, ha beírod a történelemben elhíresült nevét, amit egyébként már páran le is írtak a kérdésed alatt...ez a név Jézus Krisztus. Jézus Krisztus elméjének 100%-át használta, ugyanis ő teljes tudomásában volt annak, hogy az emberi elme nem a személyi tudat(amit most a pszichológia próbál vizsgálni, és az agyhoz köt, a személyi tudat, az ego egy korlátozott "én"), hanem az Isteni Elme, ami teljes és tökéletes...Jézus Krisztus magát azzal azonosította, és olyannyira el volt telve az Isteni Elme hatalmával, hogy bármire képes volt, bármiképpen tudta manipulálni az anyagi világot...és azt is tudtunkra adta, hogy mi minderre képesek vagyunk...ha elfogadjuk, megértjük, hogy egy így van...ezért is mutatta meg mindezt, hiszen még magát is feltámasztotta a halálból...:P
Ha arra vagy kíváncsi, hogy miért van ez így, vagyis miért ekkora szerepe az elmének, hogy a személyi tudat végső soron egy téves "én", és hogy miért az, akkor tudok adni egy modern kornak való leírást, magyarázatot minderre...amiben azt is megértheted, hogy miért van lehetőség akármilyen fantasztikumra...persze ez utolsóhoz nagyon mély belátások és gyakorlatok szükségesek...megjegyezném nem a Bibliáról beszélek...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Tehát azt mondjátok, ha az elmém 100%-át használnám, akkor bor folyna a csapból? :O
király... *.* :D
"Az lenne amúgy ténylg a nagy áttörés,ha agunyk 100% át 1 dologra öszpontosíthatnánk..."
Rendben, akkor kérlek magyarázd el, hogy a térbeli tájékozódásra, mozgáskoordinációra vagy épp szenzoros információk feldolgozására specializált agyi területeidet hogyan kényszeríted arra, hogy például aritmetikai/logikai műveleteket végezz vele.
Szó se róla, ez tényleg nagy áttörés volna.
LastOne.Left
ÉN KIVÁNCSI VAGYOK!
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00"
Gondolom akkor a leírásra vagy kíváncsi. Ez egyébként egy könyv, de ne tévesszen meg, nem egy ember ömlesztett gondolatai, hanem konkrét, logikusan, racionálisan felépített magyarázat...:)
Itt van a szerző a címmel és egy linkkel, és sok sikert az olvasáshoz, de megemlítem mély figyelmet igényel.
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
üdv
26/F
LastOne.Left
de lastoneleft honnan tudod, hogy a nagybetűs Igazságról írnak a könyvedben ? miféle bizonyítékkal tudsz szolgálni arra, hogy a halál után van élet, az ébrenléti világ is csak 1 "álom" ? na és Jézuson kívül kinek áll még módjában visszatérni a halálból, repülni, gondolatot olvasni stb..?
talán neked ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!