Wadliba kérdése:
Ha agykontroll segítségével javítottál a látásodon azt hogyan csináltad?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, szeretném letenni a szemüveget.Köszi:)2011. jún. 30. 20:25
2/25 anonim válasza:
bocs rossz hely sokablak van nyitva xd hát szerintem ezt még a profik is nagyon nehezen tudnák megcsinálni. de lehet nem is lehetséges.
3/25 anonim válasza:
Lemész mély transzba, csukott szemmel vizualizálsz erős fehérarany fényt a mindkét szemedre és egy megerősítést ismételj el kilencszer fejben. A megerősítés személyre szabott lehet ha van valami különleges betegséged stb. De itt egy példa: A szemem egészségesebb és sokkal jobban működik mint valaha.
Az nagyon fontos hogy közben elhidd hogy gyógyulni fog. Légy türelmes és ne add fel!
4/25 anonim válasza:
Csinálhatod,ahogy az előző írta,de a szemüveged ne tedd le,mert nem fogsz rendesen látni.
5/25 anonim válasza:
Van egy könyv, José Silva Agykontroll
v ilyesmi.
7/25 anonim válasza:
fehérarany fény XD az milyen?
a szemet egyébként nem lehet javítani sajnos :(
8/25 anonim válasza:
Lehet, és a fehérarany a Nap színe.
9/25 anonim válasza:
Én is hallottam már erről, lehet hogy lehetséges megcsinálni. De egy idő után elkezded feladni, mikor már 1 hónapja nincs eredménye. :/ Kontaklencse?
10/25 anonim válasza:
Utolsó: pont ezért írtam hogy kitartás. Csak annak lesz eredményes a munkája aki meg is érdemli azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!