Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van olyan meditáció, amivel...

Van olyan meditáció, amivel megtölthetném magam szeretettel?

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy a szeretetet egyedüli forrása csak én lehetek, és felesleges kívül keresni, mert a kívül keresett szeretetet magában hordozza a félelmet is...de lehetőségem sincs arra ,hogy kívülről megkapjam. A szüleim és a testvéreim sosem szerettek, párkapcsolatom sincs , de tudom ,hogy ezek nem is feltétlenül kellenek , csak rá kellene kapcsolódnom a forrásra , de hogyan?

Előre is hálásan köszönöm.

2011. jún. 16. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ma 01:30 válaszoló! Nagyon tetszett a válaszod, de véletlenül, igazán csak véletlenül kattintottam a nem hasznosra. Bocs meg.
2011. jún. 19. 15:38
 12/13 anonim válasza:
Nem olvastam vegig az elozoeket. De egyszeru a dolog, az emberek altalaban "tukorkent" funkcionalnak, no ne valami ezoterikus dologra godnolj:). Ha pozitivan allsz hozza az emberekhez es szereted oket, akkor ugyan ezt fogod visszakapni a legtobbtol. Ha negetiv vagy es utalsz mindenkit teged is utalni fog mindenki:)
2011. jún. 28. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:
A ma éjszakai válaszolóval egyetértek, amit mások felé küldünk a godnolataink, érzelmeink, szemünk tekintete által, az jön vissza hozzánk. És azzal is egyetértek, amit korábban írt valaki, ha szeretjük magunkat, mások is szeretnek majd minket.
2011. jún. 28. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!