Hogy lehet egy könyv olyan sikeres, ami azt állítja, ha erősen gondolsz az ötöslottóra, akkor megnyered?
Vagy erősen gondolsz egy tételre és azt fogod kihúzni?
Hogy lehet hinni ekkora hülyeségben?
A titok könyvről van szó.
Ebben az igen jó cikkben le van írva, hogy miért csacsiság a vonzás törvénye és az is érintve van, hogy miért sikeres:
Én lehetségesnek tartom a vonzás törvényét, mivel nem tudom se megcáfolni, sem bizonyítani.
De a lényeg, amit már leírtatok, h pozitív gondolkozás stb, az tényleg fontos, csak néha kevés.
El is mondom miért. Sejtbioszból vizsgáztam, csak két tételt tanultam meg rendesen, ezért megpróbáltam bevonzani azt a két tételszámot, és sikerült! négyest kaptam sejtbioszból, pedig csak 3-ast kaphattam volna, hiszen két tételt húztam. És sztetek a két tétel között ott volt az amit akartam?
Hát nem :D
mikor a tanár kiment, megtámadtam a tétellapokat, és kihúztam azt, amelyik nekem kellett, ezért kaptam meg a négyest.
Mindezért az én elvem az, h kell hinni abban, h vmi sikerülni fog, de mindig tenni kell érte, mert különben csak csalódás ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!