Mit tudsz a villámolvasásról?
Én úgy tudom, hogy a lényege, hogy megfogsz egy könyvet, ránézel egy oldalra, és rögtön lapozol is tovább, és kb. 1 oldalra 2mp-et hagysz, tehát nagyon gyorsan lapozhatsz, de később mégis valahogy elő tudod hívni az elmédből. Javítsatok ki ha nem így van. :S
Hogy lehetne ezt gyakorolni?
hát tudod, nem akartam szakbarbár lenni, azért mentem a töri oktv-re, meg mert a tanárnő nagyon jó barátnőm lett az évek alatt, és neki akartam örömet szerezni, és persze magamnak is. vicces volt, h a döntőben mindenki, mondta h ilyen-olyan bölcsész, pszichológia, jogi karra meg, én meg hát nem, de sztem ez nem is gond. a törit szeretem, de ebből nem lehet megélni, kémiából is elég kiemelkedő voltam, és abból jobban meg lehet élni.
a gytk-t nem lehet elvégezni egy félév alatt, mert rengeteg a gyakorlat, meg a tananyag, de nagyon megkönnyíti a dolgom.
nem kell ebben hinni, lehet élni enélkül is, de ezzel (agykontroll, villámolvasás stb.) sokkal könnyebb, bár függőséget okoz:)
hát az eredményt nem mondanám nullának, mert a havi tanulmányi (nem szoc.-azt nem kapok) ösztöndíjam, több mint a minimálbér. én jól élek, javaslom h ti is próbáljátok ki, és ti is jobban fogtok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!