Mit tudsz a villámolvasásról?
Én úgy tudom, hogy a lényege, hogy megfogsz egy könyvet, ránézel egy oldalra, és rögtön lapozol is tovább, és kb. 1 oldalra 2mp-et hagysz, tehát nagyon gyorsan lapozhatsz, de később mégis valahogy elő tudod hívni az elmédből. Javítsatok ki ha nem így van. :S
Hogy lehetne ezt gyakorolni?
am liza ennyire erővel...
okórban még ki neveték és lehetetlenek látták az űrbe utazást. most meg láss csodát a nem ragadott meg a tudományos agyi szint az okórin mert akkor nem voltak olyan emberek akik azt mondták tüzzzel,vasvillával hogy lehetetlen és ragadjunk mert a jelenlegi agyi szinten ami azt mondja lehetetlen.
Kedves kérdező, én magam is szeretném elsajátítani, mert tényleg hasznos, csak a sok csíra azt se tudja hogy van agya.
Szerintem nem hülyeség, én úgy tudom, hogy valamiféle meditáció segítségével lehet ezeket előhívni.
Többször is kitért a sok okos, h ak mi egyetemisták miért nem ezzel tanulunk???
A válasz pofonrgyszerű:
1. nem ismerik
2. nem hisznek benne
3. ismerik, de olyan lusták, mint én voltam
>>>így kb marad egy igen csekély részük az egyetemistáknak, akik használják, de nincsenek annyian, h most minden fórumra beírogassák, h nekem sikerült, és használom.
bizonyára ezek azok az emberek, akiknek tényleg szükségük volt a villámolvasásra, és még így sincs annyi idejük, h itt-ott megosszák a véleményüket.
Rövidtávú és hosszútávú memória működéséről hallottatok már?
Ezeknek a megismert működése ugyanis kizárja, hogy olyanra legyél képes, mint 2 másodpercenként elolvasni egy oldalt, majd azt megjegyezni, ha normális ember vagy.
Arról volna szó, hogy a rövid távú m.-ból kerül át a hosszú távúba az információ, csakhogy azt tudni kell, hogy a rövid távú m. igen csak korlátolt, átlag 7 elemet tud tárolni. Nem 7 mondatot, hanem leginkább 7 szót és ennek is idő kell, amíg átmegy és megragad a hosszú távú m.-ban.
tessék egy cikk a tanulásról és a memóriáról. Még olyat is mértek, hogy mennyi idő feldolgozni az információt.
Ezek után nem mondhat senki semmit. Az utolsó válaszoló, is használja, és meg is könnyíti a dolgát sok mindenben. :)
Leírnád röviden, hogy mit is tudsz erről, vagy hogy hogy lehet elkezdeni tanulgatni?
Hát én agykontrollal kezdtem, gyerek tanfolyam, aztán villámolvasás, és végül felnőtt agykontroll. Mindenféleképpen tanfolyamot ajánlanék, mert könyvből nehézkes. A befektetett pénz és energia is megéri, később rengeteg időt spórolsz meg vele, és a pénz is hamar visszajön:) A lényeg, hogy utána gyakorolni kell, mert nem leszel egyik percről a másikra profi agykontrollos. én különböző technikákkal tanulok (három ujj, programozom a sikert, éjszakai üzenet a tanárnak, mikor mi) meg villámolvasom a tananyagot, és amikor kérdezik, (szinte) mindenre pontosan és tisztán emlékszem, mintha el tudnám olvasni, ha mégse, akkor megérzem a választ, vagy a legdurvább, amikor előre tudom a tanár kérdéseit. Volt olyan vizsgám, amikor 4 tételt kellett húzni a 100+X-ből, és kihúztam azt a 4-et, amit akartam, most van a vizsgaidőszak és mindig a kedvenceimet húzom, összeteszem a három ujjam, és meg is vannak a tételek.
Töriből a könyveket villámolvastam, ilyen kis (asztal méretű) térképeket is csinálgattam, és a szóbelin kívülről daráltam mindent, amit kérdeztek ott kinyílt a könyv a képzeletemben és már olvastam is fel amit láttam, persze ehhez azért olvasgatni is kellett a könyveket. De meggyőződésem, hogy sokkal könnyebben és hatékonyabban tanulok ezekkel a technikákkal. Szépirodalmat persze nem villámolvasok:)
Ha te letetted szórakozásból a töri oktv-t, akkor minek tanulsz gyógyszerésznek az összes könyvet kb 2 nap alatt bevillámolvashatod és már 1 félév alatt meg lehet a diplomád.
Egyetemistáknak is tartottak előadást erről annak idejében emlékszem, de kiröhögtük mert hülyeség. Ha tetszik szórakozzatok vele, de eredmény az nulla lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!