Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit tudsz a villámolvasásról?

Mit tudsz a villámolvasásról?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy a lényege, hogy megfogsz egy könyvet, ránézel egy oldalra, és rögtön lapozol is tovább, és kb. 1 oldalra 2mp-et hagysz, tehát nagyon gyorsan lapozhatsz, de később mégis valahogy elő tudod hívni az elmédből. Javítsatok ki ha nem így van. :S

Hogy lehetne ezt gyakorolni?

2011. jún. 3. 11:22
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
0%

Szia!

Engem is sokáig érdekelt a téma,sokat olvastam róla és végül rászántam magamat egy akciós tanfolyamra.

Ma már tudom: kárvolt!!

Ha jól emlékszem vagy Patakinak vagy Szűcsnek hívták az oktatót, rá ment egy hétvégém és a pénzem.

Eredmény:0!

Ha nem hiszed?

Fizess te is be egyre.

Ez kicsit olyan mint a király új ruhája!

2011. jún. 3. 15:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólónak: Befizetsz két napra és azt hiszed, hogy két nap alatt meg tudod váltani a világot?

Hát erről beszélek, hogy ilyen hozzáállással, jobb ha az ember neki se kezd.

Kedves kérdező látom, te tisztában vagy vele, hogy gyakorolni kell és kitartás kell hozzá. N

2011. jún. 3. 16:03
 13/31 Killgun ***** válasza:
100%
Egy hétvége...Eszes ember lehetsz...álmodban :'P Rómát sem 2 nap alatt építették,a te csökött agyad talán feltudod tornászni 2 nap alatt?Már elnézést,de az agykontrollhoz türelem kell,és nem tanfolyam.
2011. jún. 3. 18:26
 14/31 anonim ***** válasza:
57%

Zoltán kvantumfizikus válasza

Engedjétek, hogy megragadjam az alkalmat annak kifejtésére, hogy minő hatalmas szemfényvesztésről van szó valójában !

A villámolvasás lényege abban állna, hogy egy különleges szemállásnál nagyobb látómezőben lennénk képesek bevinni a tudatalattiba az információt, majd ezt könnyedén elő tudnánk hívni. A realitásokat figyelembe véve és a techinkát, megállapíthatjuk, hogy ez merő tévedés !

Röviden ismertetve. Biztosan láttatok már 3D-s képeket, amiket különleges szemmozgással térben látjátok, habár sík felületen van. [link]

Pl ez [link]

Ezzel a szemállással az illettő egy könyv oldalait lepozza hozzávetőlegesen 1 másodperc/lap gyorsasággal és "állítólag" bírtokában lesz az információnak. :O

Veszel egy ilyen ábrát és amikor beállat a szemed abba az állapotba amikor 3D-s az ábra, egyszerűen a könyvet ellapozod a szemed előtt és állítólag ezzel be is lenne scannelve az információ az agyadba, Nem érzed ennek irreális voltát ?

Az előhívás egyszerű. Néha spontán előjönne, de előidézhető varázsszavakkal vagy a könyv egyes részeinek beleolvasásával. Vannak olyan szavak, melyeket előtte fel kell tenni és arra kapnánk választ máskor ez nem szükséges.

A lényeg az lenne, hogy a 3D-s szemállással az agy lefényképezi a betűket és eljutna az agyban megemésztett formában, hát ez nem igaz !

Maga az eljárás, techinka megtanulása 2 napból áll. Minden képző intézmény annyi időt és energiát szán az átadandó anyagra, amennyi szükséges, különben hiteltelen lenne. Az egyetemen azért tanultak 5 évig, mert annyira van szüksége. Azonban ez a villámolvasás 2 nap alatt elsajátítható valójában, más kérdés, hogy nem létezik. Régen az én egyetemi éveim alatt is voltak ilyen előadások ahol embereket toboroztak, és ha látezne akkor ma mindenki így tanulna. Kb 1 év alatt elvégeznék az 5 évfolyamot fáradozások nélkül, azonban nem ezt látjuk. Az egyetemisták hülyék lennének ? Nem, csupán ez egy hatalmas átverés.

Azt is hírdetik a tanfolyamot hírdetők, hogy novellálkat is lehetne olvasni így. Szerinted 2 perces átlapozás után, ha az agyadba kerülne a történet minden eleme érdemes ezzel a módszerrel kiolvasni, anélkül hogy nem saját tempódban reális időben érzed át a főhös izgalmait ? Nem kell félni, mert nem léátezik villámolvasás. Azonban helyette tanuljatok meg tanulni és ne ilyen ostobaságokban meg ál csodákban higyjetek. Mert más nem fogja megtanulni helyettetek.

2011. jún. 4. 18:25
 15/31 A kérdező kommentje:

Először is, olyan ember engem ne osszon akinek 0%-ban hasznosak a válaszai!

Az agykontroll nem hülyeség, mert sok ember mondja, hogy bevált náluk. Jól mondják néhányan, az agykontrollhoz nem kell sok dolog, csak türelem, és hogy belül is elhidd, hogy képes vagy rá. 2 nap alatt lehetetlen megtanulni akármilyen agykontrollal kapcsolatos dolgot is. Lehet hogy még nem voltam tanfolyamon, de a nővérem járt sokáig, és sok dolgot tanult is belőle, amit itt nem kis idő alatt tudnék leírni, de például, ha fájt a feje, rövid idő alatt, eltudta mulasztani, gyógyszer nélkül, meg ha száz szót leírtam neki egy papírra, akkor valamilyen módszerrel megjegyezte őket, nagyon kevés idő alatt, és ha csak a sorszámát kérdeztem a szónak, akkor is elmondta mi a szó... Az agykontroll nem hülyeség, ezt nyugodtan hidd el. Az emberek kb. 2%-át használják az agyuknak, mért ne lehetne többet is, gyakorlással?

2011. jún. 4. 23:23
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem adott senki sem 0% hasznos válaszokat, csak utána a vérezós fanatikusok pontozták le. Az egy nagy hülyeség hogy 0%-át használjuk az agyunknak, legfeljebb te. A Mythbustersben is bebizonyították hogy 16-32 % között használjuk agyunkat, a többi kell másra is. Az agykontrol egy humbug, szemfényvesztés. Az a villámolvasás meg ostobaság, aki azt képzeli hogy tanulás nélkül valami is bemegy a kis fejébe. Ehhe :D

Mit gondolsz miért nem tudod előhívni ? Mert nincsen benne semmi sem :LOL

2011. jún. 5. 00:32
 17/31 A kérdező kommentje:
Senki nem írta hogy 0%-ban használjuk, azt írtam 2%-ban, és ez igaz is, mert ezt tudósok kutatták, nem pedig a MithBusters... -.-" Elvileg amikor olvasol minden információt megjegyzel, csak nem mindegyikre akarsz odafigyelni, és ezért azokat elfelejted rögtön, vagy valami ilyesmi... Továbbra is azt mondom, csak olyan írjon aki ért hozzá...
2011. jún. 5. 00:40
 18/31 anonim ***** válasza:

Ez marhaság, akkor ha végigülöd az egyetemi előadásokat már tanulnod meg odafigyelned sem kell, mert az agyadban meg van minden csak elő kell hívni :LOL

A tudósok állapították meg azt hogy 35%-ban használjuk agyunkat, mert ennyit lehet a többi másra kell ! Amire te gondolsz, Einstein mondta, hogy 2%-ban használja/juk agyunk, Ó de Ő álmodozó volt :D

2011. jún. 5. 01:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, tényleg szerezze meg azt a könyvet Paul R. Scheele-től, amit javasoltam. És ne törődjön a sok "okos" hozzászólóval.

üdv, szép napot!

2011. jún. 5. 08:59
 20/31 anonim ***** válasza:

Liza amugy bebizonyitották hogy igaz Einstein relativitás elmélete.+ a nagy ember volt szóval neki jobban hiszek mint 1 amatör csapatnak.

nem látszik mintha ez a büdös nép használná az agyát.

2011. jún. 5. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!