Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tobozmirigy aktíválása? Hogyan?

Tobozmirigy aktíválása? Hogyan?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 11:53
1 2 3
 11/25 skarma ***** válasza:
Én is szívesen látnám emberek auráit meg mindent, de amíg magadtól nem megy, tehát nem állsz azon a szinten, addig szerintem kár bolygatni, több kárt csinál mint hasznot. Sok ,,látó" valójában a saját és a másik ember aurájának keveredését látja, ezzel pedig félrevezeti magát és másokat is. Szóval szerintem várj, amíg eljön az ideje.
2011. máj. 27. 19:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Csak úgy nem jön el. Ezt tudatnád !
2011. máj. 27. 20:07
 13/25 anonim ***** válasza:
csak úgy nem jön el az igaz. tudatmódosító drogokkal vagy 30 év meditációval lehet elérni azt amit akarsz. bármit is választasz sok szerencsét kívánok.
2011. máj. 27. 20:08
 14/25 A kérdező kommentje:
ok. LSD
2011. máj. 27. 20:32
 15/25 anonim ***** válasza:
Mai orvosok szerint biztos nincs ott a harmadik szem. Mivel nincs harmadik szem. Orvosok szerint.
2011. máj. 27. 21:17
 16/25 anonim ***** válasza:
amúgy ha kezdő vagy a témában nem fogsz csak úgy lsd-t találni. de ha gondolod egy san pedro kaktusz ból készített teais megteszi a magáét.
2011. máj. 27. 21:28
 17/25 anonim ***** válasza:

Hmm, drogozni akarok.xD

Amúgy érdekes, hogy erre a kérdésre nem jöttek lekezelő válaszok. Bezzeg, ha 3. szemet írtál volna kaptad volna a sarat...

Mellesleg már most is aktív, mi is lenne veled, ha nem így lenne.

Te "kinyitni" akarod, de ez nem olyan dolog amit erőltetni lehet. Megnyílík az, amikor eljön az ideje, de ehhez szükséges egyfajta fejlettségi szint. Persze vannak különféle meditációs technikák ami ezt elősegítheti. Sőt ezek nélkül talán nem is menne.

Sokat nem tudok a csakrákról, de azt tudom, hogy mindegyiknek megvan a maga funkciója. Pl. gyökércsakrának a félelemhez van köze, és amikor ez a csakra megnyílik, akkor minden félelmed egyszerre felszabadul, és ezt egy átlagember igencsak nehezen bírná ki. Nem véletlenül vannak (még) zárva előlünk ezek a dolgok...

2011. máj. 27. 22:38
 18/25 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezz sokat! kérdőjelezz meg mindent amit az életedben tapasztalsz és érzékelsz. Törj ki a szokások csapdájából. Meditálj sokat, utazz sokat, egyél egészségesen, sportolj, művészkedj. és persze egyél lsd-t. mert ugye ezek a dolgok sokkal jobban mennek ha be vagy egy kicsit trinyózva :P de csak okosan!! és amúgy ha mindenképp ezen az úton akarsz elindulni akkor a kaktuszok megfelelők. Főleg ha magadnak termeszted. Néhány évig eltart míg elérik a megfelelő kort és méretet de megér minden pillanatot. Azt a szeretetet fogod visszakapni amit beleöntesz.
2011. máj. 27. 23:15
 19/25 anonim válasza:
65%

komolyan drogokkal akarjátok teletömni? Örülök, amikor látom, hogy valakit érdekelnek ezek a dolgok, hidd el semmiféle drog nem kell hozzá. Viszont gyakorlás igen, nem hiszem, hogy ezek a dolgok maguktól jönnek, esetleg kivételes esetekben, általában dolgozni is kell érte. A meditáláshoz nem kell drog, az egyetlen amit jó lenne elérned, az egy megfelelő rezgésszint. Ha többet akarsz erről tudni javaslom ne a biológiai testedben keresd a választ, inkább mélyebb, mondhatni spirituális rétegekben.

Ha további dolgok érdekelnek ezzel kapcsolatban kutass egy kicsit Kryon után. A könyvekben sok minden le van írva. Sok sikert hozzá!

2011. máj. 30. 18:32
 20/25 anonim válasza:
Szerintem keress egy sámánt, egy gurut, vagy ilyesmit, ők nem elmondják, hanem rávezetnek, megtanítanak. (ha ők tudják)
2011. jún. 1. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!