Windows 7 újraindul. Előzetes verzió aktiválása, de aktiválva van (? )
Sziasztok!
64 bit-es Windows 7 Home Premiumot használok. kb 3 hete kiírta először, hogy X nap múlva lejár az előzetes verzió. Aktiváljam. Megnéztem a vezérlőpultban(rendszer menüpont) és a termék aktiválva van. Van egy sorozatszámom is. A barátomnál nem ír ki semmi ilyesmit. Szóval csak nálam, de 3 hete kezdte kb...
Rákerestem a vezérlőpultban a aktiválás szóra és azt írja, hogy az aktiválás sikeres volt. Ráadásul, hogy az idő lejárt, már a gép is újraindulgat bizonyos időközönként. Nem néztem időt, de talán 1 óránként.
Egy másik ismerősömet kérdeztem meg, hogy mi a véleménye erről. Ő azt mondta, hogy windows loader (vagy mi a neve) segít a dolgon.
Ti mit mondtok?
hát a dirtywindows-on találtam megoldásokat...
Igazság szerint azért sozmorú, mert amikor vettem a laptopot azon windows 7 van. No mos tén ugye amikor megvettem a laptoipot lénygében a windows-t is kifizettem, de olyan okosságot csináltak, hogy nem talapítő lemezen adták, hanem a partíción volt rajta a windows. No most újra kell rakni akkor elveszik az egész. Ezért lényegéln egy cseppet tiszta a lelkiismertem ugyanis kifizettem a windows 7-et.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!