Hogyan alakítsam át a gondolataimat?
Miért nincsenek barátaid?Szorongsz a közösségben?Esetleg félsz attól,hogy nem fogadnak el olyannak,amilyen vagy?Próbálj odafigyelni arra,hogy mik a gyengéid.Gondold át,hogy milyen hibáid vannak,ami miatt nincsenek barátaid.Próbálj néhány hibádon változtatni.Ha nem sikerül,akkor se csüggedj,próbáld lazábbra venni a hurkot..!
Menj oda valakihez,és ismerkedj!
Én, ha valamihez nagyon ragaszkodom, de még nem birtoklom, figyelmeztetem magam, hogy bizony mindenem megvan, semmiből nem szenvedek hiányt. Ehhez figyelnem kell a gondolataimra, amiben a meditáció segített.
Amikor ez sem segít, akkor belegondolok: és mi van, ha nincs? Mi lesz akkor? Semmi. A végeredménye az életemnek ígyis-úgyis az lesz. Ha nem ebben az életemben, hát egy másikban. Mindig tudatosítom magamban, hogy a szenvedésemet én magam teremtem meg azáltal, hogy bármit is elvárok bármitől. Igyekszem magáért a cselekedetért cselekedni, nem a célért.
Ebben nagyon sokat segített Neal Donald Walsch - Beszélgetések Istennel c. triológia. Szerintem nagyon érthetően fogalmaz, én mindent sokkal jobban megértettem benne, mint a Titokban.
Amúgy én is 15/L vagyok, ha szeretnél beszélgetni, írj =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!