Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez már alfa? (Vagy ha nem,...

Ez már alfa? (Vagy ha nem, akkor mi lehet? )

Figyelt kérdés
Eddig akárhányszor próbáltam (számolásos módszerrel) még sosem sikerült alfába jutnom. Most viszont az egész testemet valami hatalmas energia futotta át és rángottak a szemeim, amíg ki nem nyitottam azokat. (Nehezebben jöttem vissza, mint szoktam. Minden külsô zajt hallottam.)
2011. márc. 4. 05:39
 1/8 A kérdező kommentje:
ja, ezt lehagytam : eléggé fölment a pulzusom és mintha elkezdett volna világosodni/fehéredni minden
2011. márc. 4. 05:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Ilyet már én is átéltem, de nem tudom sajnos mi ez.

Talán már majdnem sikerült lehet, csak valami miatt nem tudtad kikapcsolni magad eléggé. Lehet, hogy már jóúton haladsz.

2011. márc. 4. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 4. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Alfa állapotban teljesen önmagadnál vagy, tisztában vagy a külvilággal, minden esemény eljut hozzád. Onnan tudod, hogy alfában vagy, hogy egyenletes a légzésed, nyugodt vagy, kiegyensúlyozott. Amit írtál, hogy mozog a becsukott szemed, energia fut át rajtad, az egy erős koncentrációs állapot. Ha ezt minél többször eléred és meg tudod tartani, az jó, idővel irányítani is tudod majd, sok dolgot le tudsz tisztázni magadban. Csak így tovább.
2011. márc. 4. 09:49
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 4. 10:45
 6/8 anonim válasza:
eddig hogy jutottál el? mit kell csinálni? mi ez ?
2011. márc. 4. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt jó tudni,mert én is tegnap leakartam menni alfába és ez lett,mint a kérdezővel...de aztán meg olyan nyugodt lettem,hogy szinte lebegett a testem,mármint úgy éreztem :S

jó tudni ilyeneket :)

2011. márc. 4. 15:31
 8/8 petya14 válasza:
kéérlek mondjátok el hogy ezt hogy lehet el érni mert most nagyon stresszes/feszült vagyok és nem tudok meg nyugodni ha valaki lenne olyan rendes hogy segít hogy ezt hogy kell akkor vegyen fel msn re petya5874@hotmail.com
2011. márc. 4. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!