Le lehet tölteni valahonnan fogyókúrához meditációt? Honnan?
Ajánlom a Buddha élete c. filmet a youtube -on, ő meditáció útján fogyott le, bár a veszélyes végletekig....a végén ráébredt arra, ha tovább folytatja, meghal...és utána már nem sanyargatta magát. Az önkontroll kifejlesztése a fontos, erre koncentrálj, minden étkezés mértékkel, nem annyit, amennyit megkívánsz...Buddha ebben a filmben kifejti azt, hogy minden dologban a középút a helyes, még az étkezésben is, a túl sok táplálék épp olyan kártékony, mint a túl kevés (napi 1 szem rizsen élt a böjtölő meditáló szerzetes élete alatt) Vagyis: sokféle meditáció van, én sokszor voltam a tibeti centrumban is (nem Magyaro) mikor külföldön éltem. Ilyen fogyókúra meditációról még nem hallottam...talán mert az ottani szerzetesekbe már gyermekkorba belenevelték az önkontrollt, hogy a túl sok és a túl kevés is ártalmas....de kövér szerzeteset még nem láttam!!! Nem esznek többet a test szükségleteinél...ez náluk automatikus, nálunk ezt tanulni kell....
Étkezés előtt ülj le, és gondold át, miből mennyit és utána nincs nassolás!
Ki mondta, hogy nassolok? Nem értem, miért jön mindenki ezzel. Na mindegy, nem ez volt a kérdés.
Köszönöm, én agykontrollos meditációra gondoltam, és már sikerült beszerezni az említett 2 fajtát.
Marivs az első válaszoló, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. :)
Nem kért senki tanácsot, és nem kérdezte a véleményed, hogy mit gondolsz róla.
Természetesen nem attól fogy, hogy meditál, meditációt hallgat, hanem attól, hogy ezáltal kevésbé lesz éhes, kevésbé akar enni, jobban ellen tud állni a túlevésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!