Igaz, hogyha sokat gondolunk valakire, valamire, vagy egy dologra, ami szeretnénk, hogy megtörténjen, akkor nagy eséllyel beteljesül?
Azért ez nem egészen így működik. Van, hogy valamit nagyon akarunk, nagyon "rágörcsölünk" és pont azért nem sikerül. Meg akkor sem, ha annyit álmodozunk róla, hogy az álmodozássás kiéljük azt az energiát, ami a megvalósuláshoz kellene. Jobb naponta többször, rövidebb ideig vizualizálni, intenzíven elképzelni a dolgokat, az ezek közötti időszakokban meg egyszerűen nem foglalkozni vele. Így sokkal jobban érvényesül a "bumeráng" effektus és egy-egy ilyen vizualizációra több energia gyűlik össze, mintha elapróznád.
Ettől függetlenül, ha egy dologra nem értél meg belül, legyen az akár jó, akár rossz, ráadásul egy arra alkalmatlan időpontban, nagyon kevés a valószínűsége, hogy megvalósul.
Igyekeztem odafigyelni bár lehet hogy egy kicsit felületesen olvastam el a válaszokat,igy a részletek egy kicsit pontatlanok lesznek.
A kulcsszó megvan már csak magyarázat kell hozzá:Agykontroll.Ezt nem ugy kell elképzelni hogy :
"na most 14:43 van akkor már ideje a megszokott pózomban gondolni az illetőre hogy holnap után elmegyünk fagyizni és már 1 honapot végigcsináltam"
Tehát nem az a titka hogy rendszeresen csináljuk hanem hogy folyamatosan.egyformának hangzik de ha belegondolsz van különbség.nem rendszerességre kell gondolni hanem folyamatosságra.100%-ig igaz a történet.Van egy ilyen könyv is hogy a vonzás törvénye.ajánlom figyelmedbe.igaz hogy az elejére akartam írni de ide sikerült,nem tudom ismered-e a mondást:
"VIGYÁZZ MIT KÍVÁNSZ MERT A VÉGÉN VALÓRA VÁLIK"
Amikor hallottam először meg se jegyeztem aztán még egy két alkalom elég volt ahhoz hogy elkezdjem figyelni a környezetem és tényleg vigyázni kell mert az ember csak kíván és ahogy beteljesül arra gondol hogy hát én ezt nem is igy akartam.
a 175cm es válaszólónak mondanám ha még ezt elolvassa,hogy külső és belső tulajdonság:gondold el hogy mit fogalmazol meg:
Tegyük fel te szeretnéd hogy 175cm legyen szőke kék szemű,kicsit kövérkés,ennyit a külsőségekről és mivel belsőt is meg kell fogalmazni akkor legyen figyelmes,romantikus,és mittudom én tudjon neked verset irni.Fontosak?talán.Kivánod és megkapod.
Mi történik ezután?
elkezd valaki neked udvarolni miközben te keresed a szőkédet.udvarol valaki aki szőke kék szemű kövérkés DE nem ad magára.ápolatlan a külseje,DE elviselhető mértékben még.evvel nincs baj.DE eláll a füle,és szőke gombafrizkója van.hát még ugye a külső az megváltoztatható,jön a belső amint megismered.figyelmes,minden mondatodat megjegyzi,és fölhozza hogy te amikor azt mondtad olyan édes voltál....és te nem is emléxel hogy ilyet képes lettél volna kiejteni a szádon,romantikus,hoz virágot,elvisz moziba étterembe,de te nem tudsz mit kezdeni magaddal az étteremben mert még nem voltál...de kiderül hogy nem csak a külseje eléggé elhanyagolt hanem a lakása.az meg mnegintcsak belső tulajdonság hogy valaki trehány és lusta. ezek a legalapabb problémák.
tehát itt jön ki az hogy valaki elmondja hogy figyelj oda a részletekre de nem mondja el hogyan figyelj a részletekre.
És jön a végeredmény egy,esetleg néhány randi után :"dehát én ezt nem igy akartam" megvolt minden csak éppen nem teljesen ugy ahogy azt a kedves Álmodozo elképzelte.
ugyanez vonatkozik a Kérdezőre is Csak éppen abban a változatban hogy ő ismeri az illetőt de mivel már egy ideje nem találkoztak azt is számitásba kell venni hogy megváltozhatott.Szeretnée biztosra ezt a talákozást ezek megvilágitásában is.Tényleg mindenre odafigyelve kell megfogalmazni és kivánni,ha van hozzá bátorságunk akkor lehet kívánni.
Köszönöm a figyelmet!
Nagyon érdekelt a téma igy nagyon sok könyvet olvastam el ezekről a dolgokról pont most nézem a videót igy megosztom veled/veletek is:
hoszu de megéri.
a nem szót azért nem lehet kimondani mert ugye az valosul meg amit elképzelsz,és nem véletlenül kell ugy elképzelned hogy találkozom az illetővel akivel szeretnék,megtörténik amit szeretnék és akkor az ugye igy vagy ugy megtörténik.ha arra gondolsz nem akarok dolgozatot irni akkor ugye azt képzeled el hogy te dolgozatot irsz,bár ezt nem szeretnéd.meg kell fogalmaznod minden mondatod olyanná hogy ne legyen benne a "NEM".pl:
nem szeretnék dolgozatot irni(itt benne van a kép a fejedben ahogyan irod)-->megmenekülök a dolgozatírástól(elképzeled pl hogy a tanár nem hozott papírt vagy valami hasonló és látod magad ahogyan megkönnyebbülsz hogy megmenekültél)
vagy apróbb átláthatóbb példa:ha azt mondod nem akarok elázni akkor előtted van az a kép hogy elázol fázol kellemetlen és ezért nem akarod.de ha azt mondod magadban hogy szárazon érek haza akkor sikerülni fog vagy igy vagy ugy.jo nem tudsz napsütést gerjeszteni de pl nem pont akkor hagyod otthon az ernyődet amikor egyszer esik.akkor azt képzeled el hogy nem fogsz elázni nem a fázott önmagad képzeled el.asszem röviden ennyi.utolsó voltam.
Igen, létezik.
Önteljesítő jóslatnak hívják, és jót/rosszat ugyanúgy be lehet teljesíteni vele.
Egyetlen korlátja van: CSAK RÁD HAT. Ha igazán hiszed, akor te magad fogod megoldani a dolgot (de az egész agyad ezen dolgozik, nem csak a tudatod, ezért lesz hatékonyabb).
Az vagyok, aki elment otthonról. :) Megint kéregetek dolgokat az univerzumtól, elképzelem, hogy nálam van, hiszem, hogy meg van.
GONDOLATAINK DOLGOKKÁ VÁLNAK!
Én amiután megnéztem a Titok című filmet, elkezdtem kívánságlistát írni..:D
Ez volt kb másfél éve..:D Szépen lassan beteljesedtek a dolgok, de az utolsó kívánságom nagyon nem akart. Megfogalmaztam, hogy nézzen ki, milyen legyen a jövendőbelim...Belefutottam fiúkba, férfiakba, de egyiknél sem éreztem azt a bizsergést. Aztán feladtam, majd egy nap hirtelen a semmiből felbukkant egy srác, aki mostmár a vőlegényem :) Múltkor takarítás közben leltem rá a kívánságlistámra...És pont ugyanazok a leírások voltak benne, mint amilyen a vőlegényem. :)
A gondolatok tényleg dolgokká válnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!