Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hány ember kéne ahhoz, hogy...

Hány ember kéne ahhoz, hogy az agykontrollt ne kelljen megkérdőjeleznie egy átlagembernek hogy -létezik vajon-?

Figyelt kérdés

nem is tudom most hányan vagyunk ,de biztos 2-3%-a körül a világon:(

nem tetszik ez nekem

2010. dec. 17. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

02:29

És mi? :)

2010. dec. 18. 10:02
 12/20 A kérdező kommentje:

sokan sajnos nem értették meg a kérdésem lényegét ,mindenféle másról kezdtek el beszélni.

mondok egy példát amire szintén nem elég 1-2 hét gyakorlás: http://www.youtube.com/watch?v=DUyGq-6bTEU

ha megnézed ,ilyet nem tanulsz meg anélkül hogy gyakorlonál van akinek 1 év múlva sem megy ,van akinek 2 hét múlva tök jól

sok ember még aki a "2 hetes változatba tartozik" sem gyakorol 2 hétig sem... már ismerem az emberek többségét és csak az beszél belőlem, vagy gyakorol ,de nem hisz..:(

nem akarok senkit sem meggyőzni az agykontroll létezéséről, inkább hangosan gondolkodtam

nézzetek csak hülyének szkeptikusok;)

2010. dec. 18. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
igazából egy elég lenne, olyan akinek adok a szavára.
2010. dec. 18. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Rendben, én hülyének nézlek emiatt.

Szerintem hülye vagy tehát.

2010. dec. 18. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány ember kéne... de mondjuk három esettanulmány elég lenne szerintem egy szkeptikus meggyőzésére...

Ő hoz 3 beteget és egy agykontrollos elmondja mit érez, milyennek látja. Azt hiszem ez elég megdöbbentő. És pl. tanfolyamnál én hiába hittem a legtöbb dologban - első hétvége után arra jöttem rá eddig is ezért voltam ilyen sikeres- de ezt az esettanulmányt már nagyon elrugaszkodottnak tartottam.

Hát az első nem is nagyon sikerült, eléggé elzáróztam tőle, de az hogy a második kettő betegsége tökéletes, a külső is majdnem 100% nah az megdöbbentett...

Amúgy meg aki nem akar magán segíteni az ő baja... mert sztem 24 000 Ft kevés ár, azért hogy "ilyet" tanítanak Neked- még ha nem is működne akkor is egy próbát megér, de van aki próbálkozni se próbálkozik javítani a helyzetén, azzal meg már nem tudok mit kezdeni.

2010. dec. 19. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:

08:38

Nem mondtam, hogy az agykontroll találmánya lenne, csak azon alapul. ;)

2010. dec. 19. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy agykontrollosnak illene tudnia a választ!
2010. dec. 23. 00:28
 18/20 anonim ***** válasza:
egyetlen egy:önmaga...mert az ilyen kicsit "spirituálisabb" dolgokat hiába bizonyítják tudományosan, mindig lesz min. 1 valaki aki megkérdőjelezni..csak akkor lehet belátni ha már sikerült....ha magadon tapasztalod
2010. dec. 24. 01:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb igazság, hogy az agykontroll létezik mindég is létezett.. Az erős, változtatni akaró emberek világában.

Ez pont olyan dolog, ha valamit el akarok érni akkor előbb utóbb meg is kapom. Az agykontroll ennek a fogalomnak a formába öntése... Durva pl: ha azon akarok változtatni hogy minden reggel ágyazzak be akkor 1 hónapig mindég beágyazok, aztán utána tudat alatt ott marod hogy be kell ágyaznom.. Ez némi önsanyargatás+kitartás kérdése... ha hiszed azt hogy képes vagy valamire, akkor valószínűleg képes is leszel rá. De a cél érdekében alá kell magad rendelned. És az a pont mikor elhatározod: Megcsinálom! akkor már agykontrollt használtál, mert eldöntötted magadban, megcsinálod.. és ezentúl alá rendeled magad a célnak... Néha sokszor akkor is mikor, nem is szándékosan a cél felé teszel egy lépést... A titok című filmet láttam, de abba sok a humbug, univerzum meg a többi szöveg... Az az igazság, könnyebb hinni a féligazságokban meg az univerzum felé küldött üzenetekben, mint abban hogy sok 100 órát görcsölni a munkában... De 1 a lényeg, lehet tudat alatt, vagy tudatosan... de ha valamit meg akarsz kapni görcsölni kell rajta... csak aki hisz a humbugban, az kevésbé fog...

Csak a baj ott kezdődik, mikor mindenféle földöntúli erővel, meg hittel... tömérdek magyarázattal magyarázzák azt ami nem létezik. De a gyenge akaratú, kitartású embert könnyebb így ösztönözni. Viszont ennek is van 1 határa mikor már olyan dolgokat, féligazságokat magyaráznak bele ami mérgezi a gondolkodást.

2010. dec. 29. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-19 21:55

ez voltam én. És előzőnek írom.

Szerintem már az elnevezés is riaszt pár embert: agykontroll, meg hogy programozni, kicsit olyan emberidegen fogalmak...

Amúgy tőlem is távol álltak az ilyen dolgok és az első hétvége után arra jöttem rá hogy én "Az erős, változtatni akaró emberek " közé tartoztam, vagyis a te szavaiddal élve.

Régen is sejtettem, hogy nem mindenki olyan mint én, hogy "na megcsinálom mert ki ha nem én"!

De ott a tanfolyamon jöttem rá, hogy mennyien vannak ott csak azért mert nincs saját magukba vetett hitük.

Jah és utána kicsit dulifuli voltam, hogy "ezek pénzért árulják azt ami miatt én 19 évig MINDIG előrébb voltam a többinél, azt most ezek is megtanulják, f@sza" valami ilyesmi érzés volt bennem...

De most úgy vagyok vele, hogy aki elmegy az változtatni akar, tehát előbb vagy utóbb változtatna a sorsán, aki meg elmegy de aztán nem foglalkozik vele, akk maradt ugyanott, mint aki el se ment.

Jah amúgy én miért mentem el? Mert olyan sok mindent értem el 19 éves koromra - nah jó pár nap múlva 20. Hogy a sok hüle szöveg miatt körülöttem teljesen beparáztam és görcsösen féltem, hogy bármit is elveszítek amit eddig megszereztem... és na puff bevonzottam a negatív dolgokat. Tisztában voltam vele hogy csak azért történik mert a félelem megbénít, mert "csak én ne" "ó csak nehogy velem" mondatok rosszak, mert előtte én voltam a "haha én ezt kisujjból kirázom" típus.

Úgyhogy ezért. Azt hiszem jó, nekem tetszik ez a töröld töröld dolog :) nem hiszed el vizsgaidőszak előtt amikor a barátnőim beszélgetnek előttem hányszor elmondom magamban. - ahelyett hogy elkezdeném rágni a körmöm és félni azokon amiket mondanak h mi milyen nehéz, meg mennyire lehetetlen megcsinálni...

Előttünk is kaptak már diplomát ezen az egyetemen!

Én is kapok talárt és díszes diplomát 5 év múlva! :)

Megjegyzés persze nekem is voltak dolgok ami totál újdonság volt. De sok technika volt amit nem ugyanúgy de hasonlóképpen használtam már csak úgy magamtól magamnak kifejlesztve.

2010. dec. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!