Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet "lelassítani" a...

Hogyan lehet "lelassítani" a szubjektív időnket vonzás törvényével / accessel.. stb?

Figyelt kérdés

Vonzás törvényével, agykontrollal vagy access consciousness-el foglalkozóktól hallottam már többször is, hogy számukra az idő telését sikerült lelassítani.

Ez hogyan lehetséges? Tele van vonzás törvényés videókkal a youtube, de erről nem találtam egyet sem... kinek vannak erre konkrét praktikái?

máj. 19. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól az időd ugyan úgy fog telni ha szubjektív máshogy éled meg. Ettől nem fogsz egy oldalt hamarabb megtanulni. :D Alapvetően a felnőttek ha jól szórakoznak vagy elfoglaltak, koncentrálnak, akkor elröpül az idő, így érzékelik, amikor pedig unatkoznak, lassúnak érzékelik annak folyását. De most attól függően, hogy ezt te hogyan éled meg, az óra mutatója nem fog lassabban menni, nem fogsz kevesebb idő alatt megtanulni valamit.
máj. 20. 09:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem ketaminra van szukseged 😆

Valoszinuleg a koncentraciodat kene fejleszteni valahogy, ill valami tanulastechnikai trukkokkel gyorsabban tanulni.

máj. 20. 09:37
 13/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

10.

Csak engem erősítesz ilyen "intelligens" beszólásokkal, mint maga a kérdés is...

Egyszer írta egy félnótás valahol, hogy ő gyorsítva játssza le a sorozatokat és közben még tanul is.

Az ember esze megáll, de ő relatív lassította az idő múlását, hiszen a TV-sorozat gyorsabban lement, hozzá képest. Vagy valahogy.

Okos...

máj. 20. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!