Hogyan lehet "lelassítani" a szubjektív időnket vonzás törvényével / accessel.. stb?
Vonzás törvényével, agykontrollal vagy access consciousness-el foglalkozóktól hallottam már többször is, hogy számukra az idő telését sikerült lelassítani.
Ez hogyan lehetséges? Tele van vonzás törvényés videókkal a youtube, de erről nem találtam egyet sem... kinek vannak erre konkrét praktikái?
Akkor nem ketaminra van szukseged 😆
Valoszinuleg a koncentraciodat kene fejleszteni valahogy, ill valami tanulastechnikai trukkokkel gyorsabban tanulni.
10.
Csak engem erősítesz ilyen "intelligens" beszólásokkal, mint maga a kérdés is...
Egyszer írta egy félnótás valahol, hogy ő gyorsítva játssza le a sorozatokat és közben még tanul is.
Az ember esze megáll, de ő relatív lassította az idő múlását, hiszen a TV-sorozat gyorsabban lement, hozzá képest. Vagy valahogy.
Okos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!