Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szubjektív kommunikáció?...

Szubjektív kommunikáció? Többi lent

Figyelt kérdés

Csak teljesen véletlenül hallottam erről a technikáról,és én pont olyan helyzetben vagyok,hogy szeretnék a tudtára adni egy bizonyos személynek valamit,akivel nem igazán tudok beszélni.

Ha priviben leírom miről van szó, segítene vki megfogalmazni röviden és érthetően,hogy mit üzenjek a cél érdekében?

2020. nov. 4. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Arra rá kell készülni.

Az nem úgy működik, hogy most leírjuk, és ejjelar menni fog.

Ha akarod tudni, szerintem vedd a fáradtságot, és olvass utána, gyakorolj.

Vagy menj tanfolyamra.

2020. nov. 4. 16:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Már a legtöbb google cikket elolvastam,azt tudom hogy hogyan kellene csinálni.

De hogy tényleg működik e? Mert olyan hihetetlennek hangzik és úgy látom sokan tagadják is,de mások meg azt írják hogy bevált. Akkor?

Tanfolyamra sajnos most nincs lehetőségem,de egyszer mindenképp szeretném elvégezni

2020. nov. 4. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Leírod, hogy szerinted hogy kell csinálni?

Egyébként működik.

2020. nov. 4. 17:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Huhh hát amit leszűrtem azokból amiket erről olvastam:

Elalvás előtt lemegyek alfába(ezt saját módon próbálgattam eddig,nem ilyen 100 tól egyig számolással vagy a 3ról 1re módszerrel) és ha megvan magamban mondogatom,hogy akkor akarok és fogok felébredni amikor XY a legfogékonyabb állapotban van az üzenet fogadására. Aztán elalszok. Amikor felébredek éjszaka újra lemegyek alfába,a személyre gondolok és elmondom az üzenetet, amiben ki kell fejteni hogy neki is jó ez amit kérek.

Azthiszem párszor már sikerült elérnem az alfa állapotot,és fel is ébredtem hajnalban. Máskor is fel szoktam néha,de most hirtelen beugrott hogy mit is akartam,rögtön ébredéskor. Az üzenet "elküldésével" viszont nem vagyok teljesen tisztában.

Illetve hogy konkrétan mit üzenjek ha a célom: újra felvenni a kapcsolatot az illetővel,és hogy megtudja,hogy nem olyan vagyok mint amilyennek megismert akkor amikor chateltünk, hanem normális és kedves.

Előre is köszi szépen:)

2020. nov. 4. 19:50
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Elotte sokáig kell meditálni.

Nekem a 3rol1 re jött be.

Bedugom a fülem, és úgy hallgatva..

Napi 3szor.

Aztán kezd más dolgokkal, amik megmutatják, hogy működik.

Utána egy hozzád közel álló emberrel próbáld ki.

Egy más dolgot.

Mondjuk,ha anyuddal laksz, akkor rajta próbáld ki, valami kis dologgal.

Fokozatosan haladj.

Majd, ha oda eljutsz, hogy tapasztalod a működését, akkor valószínű rájössz, hogy nincs is szükséged arra az emberre az életedben.

Aki távozik nem véletlenül...

Az még hogy, ki mit hisz, saját problémája..

2020. nov. 5. 08:17
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

nekem van ikertestvérem. kétpetéjűek vagyunk.

az ikertelepátiáról egyikünk sem tudott.

de valóban működik nálunk. tehát ez a technika is nyílván működik.

én átéltem a tesóm terhességét-nem tudtam h terhes csak úgy az 5.hónapban mondta el. neki semmi baja nem volt. nekem voltak rosszúlléteim, hányingerem s össze-vissza ettem. ecetesubis banános csokis fagyit stb.

az ötleteink is ugyanazok. megérezzük egymás fájdalmait. ha fáj a tesómnak a foga akkor az a fogam nekem is fáj, míg nekem ép az adott fog.

a tesómnak egyenes a gerince de nagyon szokott fájni. nekem van olyan gerincferdülésem h a dokik szerint mindíg fájnia kellene. soha nem fájt. csak tavaly nyáron szörnyen megeröltettem a derekam s 4 hónapig fájt a derekam s abból az egész gerincem csak 3 napig fájt. ekkor tudtam meg h a tesóm miattam mennyit szenved. sokmindent írhatnék még erről.

nekünk ez automatikusan működik.

nem tudom h mi az a szubjektív kommunikáció. nem tudom h mit akarsz elérni, de sztem próbáld elképzelni h az illető akivel szeretnél kommunikálni az az ikertestvéred. talán működni fog.

bár nálunk inkább úgy működik a dolog, ha valakivel akarunk írni v beszélgetni. elképzeljük azt h az illető felkeres minket.

pl.: egy barátom nagyon ocsmányúl szakított velem.

én szerettem őt nagyon. elképzeltem h megkeres. akár írásban, akár telefonon akár a melóhelyemen.

képzeld felkeresett a melóhelyemen. nyílván bocsánatot akart kérni tőlem. de aztán hazudott. azt hazudta h megbeszélte velem h én ott talizok vele stb. pedig egy éven át senkivel sem irogattam s nem beszélgettem.

2020. nov. 5. 10:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek:))

Utolsó köszi az érdekes történeteket

2020. nov. 5. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szivesen.
2020. nov. 5. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

amúgy nekem is volt már olyan h egy sráccal irogattam, aki hát finoman szólva elszállt magától. az elején kedveltem, de aztán megútáltam, mert nagyon elsszállt vele a ló. késöbb felkeresett s örültem h felkeresett. ő is olyanokat írt, mint te h megbánta h hogyan s miket írt, rendes ő valójában stb.

megesik ez mindenkivel. még lányok is lehetnek olykor ilyenek.

más képet akart magáról mutatni, olyat amit máshol látott, s azt hitte h az imponálóbb. mert a mai viilágban a felszínes személyiség a divat s nem az őszinteség.

sajnos a média is azt mutatja főleg a celebekkel h minél önzöbbek, tahóbbak és tapintatlan valaki, annál sikeresebb.

persze h sokszor az ember nem adja önmagát. mert aki önmaga, aki őszinte az a média szerint nem sikeres.

senkinek sem jön be az h ha valaki önmaga.

az egyéniséget már elrejtik a felszíneskedések mögé.

gyengének látszik aki önmaga, pedig pont az az erős, aki mer önmaga lenni, ami legalább igazi utánozhatatlan személyiség.

2020. nov. 5. 23:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Velem nem pontosan így volt, hanem én tűntem túl nyomulósnak és butának, és szégyellem hogy most ilyennek gondol.

Ráírnék én,hogy bocsánatot kérjek és elmondjam ezt,csak akkor nem tudom nem e lennék megint nyomulós,azzal hogy én írok. Szóval ez ilyen paradoxon:D

2020. nov. 6. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!