Hogyan lehet "lelassítani" a szubjektív időnket vonzás törvényével / accessel.. stb?
Vonzás törvényével, agykontrollal vagy access consciousness-el foglalkozóktól hallottam már többször is, hogy számukra az idő telését sikerült lelassítani.
Ez hogyan lehetséges? Tele van vonzás törvényés videókkal a youtube, de erről nem találtam egyet sem... kinek vannak erre konkrét praktikái?
Nem tudom, mi ez a sok blabla, de az idodet ugy tudod lelassitani, ha a jelenben elsz. Nem a multban vagy a jovoben,es nem robotpilota uzemmodban daralod le a napokat. Ebben segithet a meditacio, a mindfulness es a flow.
Meg ugy eld az eleted, hogy azt csinalod amit szeretsz es 100%-ig benne vagy, nem a bevasarlolistan meg a fonokod marhasagain agyalsz kozben. Mint a kisgyerekek. Nekik lassan megy az ido, csak ezt a kepesseget elveszitjuk a mindennnapi rohanasban.
Néhány áltudomány:
agykontroll
alkímia
ákása (óindiai kozmológia)
asztrológia, azaz csillagjóslás
alternatív nyelv-összehasonlítás
biomágnesesség
ezoterika
értelmes tervezés
eugenika
fengsuj
fiziognómia
frenológia
...terjedelmi okból nem másolom be az áltudományok listáját, fenti linken megtekinthető.
Nekem k-szerrel sikerült. Ne akard lelassítani, nagyon szar!
Csak hogy szemléltessem, 1 perc negyedórának tűnik.
Szubjektív idő, ahogy mondod, az idő érzékelése változik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!