Mondanátok egy jó"imát" a gazdagság eléréséhez agykontroll, vonzástörvényében tudom alkalmazni?
A tudatallatti csodalatos hatalma c. konyvben olvastam meg reg ahol azt irtak h azt a szot kantaljuk lefekves elott,hogy GAZDAGSÁG - ezt mondogatva végul az agyunkat elonti a gazdagsag erzet es vegul "bevonzuk".
Mit javasolnatok hogy lefekves elott,munkavegzes kozben mit mondogassak hogy eleg sok penzem legyen :)
"Ne feledd, te vagy elmed kormanyzoja! Tanuld meg, hogyan kell elmed felett uralkodni, es gyakran jusson eszedbe, hogy a Vegtelen kincseskamraja benned van. Tanuld meg kiaknazni a benned lakozo Vegtelen nyujtotta csodalatos lehetosegeket, es haladj elore a boldogsag, az egeszseg, a lelki beke fele!"
"Estenkent elalvas elott burkolozz be Isten szeretetenek koponyegevel, bocsass meg magadnak az esetleg elkovetett hibakert, es mindig Isten dicsoitesevel ajkadon aludj el!"
A Tudaalattid csodalatos hatalma c. konyvben ilyen tanitasok vannak, tehat az amire Te emlekszel nem igazan mukodik, mivel itt az elmen van a hangsuly, aztan a gondolatok, hogy milyen gondolatokat teremtesz meg!
Ez a kantalasi modszer igy nem fog mukodni, de tanuld meg, hogy hogyan mukodik az elme, es elj tudatosan!
Én azt kántálom, hogy Klarissza, Klarissza, de Klarissza még nem jött be...
Munka közben meg azt kell mondogatni, hogy "Kezeket fel, ez egy bankrablás, senki nem nyúl semmihez, mindenki a földön fekszik."
Persze utána hajszás időszak következik, de akinek bejött, az esküszik a módszerre!
És akkor mondá a nép Jézusnak:
- Te vagy nékünk a letünt idők legligációjának, szortimentumra bonitált abszorvációja.
És akkor Jézus mondá:
-Mi a büdös franc vagyok én nektek?
És akkor a nép imádkozá vala, eképpen:
-Uram add, hogy ebben az évben is bajnok legyen a Ferencváros! Ámen
Ha ez megvan, már csak fogadnod kell a meccsekre. Oszt' dől a lé...
Működik, de már évszázadokkal ezelőtt megmondták, hogy:
"Imádkozzál és dolgozzál!" - Vagyis a gondolat tett nélkül elhal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!