Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A gazdagság és a szépség...

A gazdagság és a szépség miért függ össze?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A gazdagnak van ideje magára meg pénze a plasztikai sebészetre, ha esetleg nem lenne természetes veleszületett szépsége.

Ma már mindent lehet.

2011. aug. 21. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem függ össze feltétlenül, de aki gazdag, az mondjuk megengedhet magának olyan dolgokat, amitől szebb lesz. Persze ha nagyon ronda, akkor semmi nem segít, de mondjuk sok mindent meg lehet változtatni mindenféle krémekkel, sminkkel, kezeléssel, plasztikai sebésszel. De szegényen is lehet vki szép.
2011. aug. 21. 17:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Továbbá a csóró akkor dolgozik amikor csak tud, akár éjszaka is, akár fél napnál többet is...

Nézd meg majd, hogy myieln fejed lesz 6 év múlva ha minden nap éjszakázol...

2011. aug. 21. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért,mert aki most gazdag annak legtöbbször az apja is gazdag volt.Így könnyen talált magának egy gyönyörű nőt,akinek a lánya vagy fia is szép lesz.Igaza van a kérdezőnek sokkal gyakoribb a gazdag-szép kombó mint a szegény-szép.Szerintem részben ezért.Lásd például Zimány Linda,Horváth Éva,stb.mind gazdag szülők csemetéi.
2011. aug. 21. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

mert a gazdag alhat mapi 12 órákat

étkezhet egészségrsen(meg tudja venni azokat a kajákat amik ehhez kellenek)

járhat edzeni (van is rá ideje)

gyakrabban mehet fodrászhoz, kozmetikushoz, van pénze megcsináltatni a fogait ha az kell

nem olyan stresszes az élete

szebb ruhákat tud evnni8

jó a stílus nem pénz kérdése de akkor is)

2011. aug. 21. 17:48
 6/12 anonim ***** válasza:

*alhat

*egészségesen

2011. aug. 21. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
*venni
2011. aug. 21. 17:49
 8/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:48

Minden le írt úgy hogy én már nem teszem meg!:)

2011. aug. 21. 17:49
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

17:46 os vagyok.

Amiket leírtatok igazak,de az igazi szépség nem megvásárolható.Persze sokat számít,de nem ez a fő hanem a gének.

Szerintetek a csúnya,de gazdag Földesi-Szabó Lászlónak szép gyereke lesz Bálint Antóniától a volt szépségkirálynőtől?Persze hogy az.Műtétek nélkül is.

2011. aug. 21. 17:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is az nem teljesen helytálló ha azt mondjuk, hogy kozmetika, plasztika... szerintem ilyenekre nem lehet fogni.
2011. aug. 21. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!