Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mennyire elterjedt kivenni a...

Mennyire elterjedt kivenni a kiszemelteteket a testéből?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben sokat gondoltam egy srácra, majd egyik nap meditálás előtt is eszembe jutott. Az az ötletem támadt, hogy megpróbálom a lelkünket egyesíteni, hogy belém bolonduljon. Ennek a következő a folyamata:

Úgy kezdem, mint egy sima meditáció, ellazítom minden porcikámat, majd erősen magam elé képzeltem a pasi sármos arcát, illetve izmos testét. Ezt követően elképzelem, hogy kiszáll a lelke a testéből, az enyémmel egyetemben. Kézen fogva felszállunk a világűrbe és egyesülnek lelkeink. Amikor elég időt töltöttünk együtt, akkor visszarakom a lelkeket a testekbe. Test és lélek egybeforr:)

Hatásos lehet ez?

2023. dec. 2. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Not like this.

De olyan ezerszer ekkora minőségnél ez már komoly mágia lenne. Konkrétan, amit itt leírtál, egykori kedvenc folyamatom. A lelényegítés, és ott, a lényegben és magban, központban alkotni.

De így, ahogyan leírtad, nem lesz megfelelően sikeres számodra.

2024. jan. 24. 03:38
 12/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"egyik nap meditálás előtt is eszembe jutott"

Ha sokat meditálsz, majd nem jutnak eszedbe ilyen dolgok sem, a meditálás agysorvasztó hatása miatt.

2024. jan. 24. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!