Mennyire elterjedt kivenni a kiszemelteteket a testéből?
Az utóbbi időben sokat gondoltam egy srácra, majd egyik nap meditálás előtt is eszembe jutott. Az az ötletem támadt, hogy megpróbálom a lelkünket egyesíteni, hogy belém bolonduljon. Ennek a következő a folyamata:
Úgy kezdem, mint egy sima meditáció, ellazítom minden porcikámat, majd erősen magam elé képzeltem a pasi sármos arcát, illetve izmos testét. Ezt követően elképzelem, hogy kiszáll a lelke a testéből, az enyémmel egyetemben. Kézen fogva felszállunk a világűrbe és egyesülnek lelkeink. Amikor elég időt töltöttünk együtt, akkor visszarakom a lelkeket a testekbe. Test és lélek egybeforr:)
Hatásos lehet ez?
Not like this.
De olyan ezerszer ekkora minőségnél ez már komoly mágia lenne. Konkrétan, amit itt leírtál, egykori kedvenc folyamatom. A lelényegítés, és ott, a lényegben és magban, központban alkotni.
De így, ahogyan leírtad, nem lesz megfelelően sikeres számodra.
"egyik nap meditálás előtt is eszembe jutott"
Ha sokat meditálsz, majd nem jutnak eszedbe ilyen dolgok sem, a meditálás agysorvasztó hatása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!