Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csináljak? Nem igazán...

Mit csináljak? Nem igazán tudom kezelni az őszülést?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom mélyen, hogy van valami módja annak, hogy visszafordítsam, de az még tudományosan nem igazolt ezért az ember tényleg csak a kísérletezésre hagyatkozik

29 éves vagyok, de először 25-26 évesen kaptam olyan kommenteket, hogy "wow, miért van neked ennyi ősz hajszálad"... erre én kb csak csendben maradtam és mentem tovább mivel nem tudtam mit felelni rá, de nem is érdekelt akkor

Aztán teltek múltak az évek, hát most már azért zavar

Kopaszra nyírjam?

Arra gondolok, hogy lehet el kellene mennem egy évre teljesen messze az eddigi életemtől és önkénteskedni, farmon dolgozni családoknál, utazni, zarándokútra menni stb.. a félretett pénzemből

Ha valami über egészséges módra áttérnék, szerintem az tuti működne, de az egyenlőre eléggé mesebelinek hangzik..a másik opció, hogy befutni hollywoodban és nyilván az anyagi biztonság az egész napos flow energia szintén meggyógyítana ( ez megint csak mondjuk úgy nehezen elérhető állapot)

Egyéb tippek?

29F

2023. jún. 11. 00:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ez ugyanaz a szituacio mint amikor egy tropusi növényt behelyezel egy nem tropusi kornyrzrtbe, szenvedni fog, besargul a levelei stb

Az h valaki rákos vagy Cukorbeteg vagy oszul az csak a genetika adja meg, de mindegyik egy stress válasz

2023. jún. 11. 15:10
 12/19 anonim válasza:
Én is korán kezdtem őszülni de nekem nem csak a hajam hanem az arc szőrzetem is, Az arcomon nem zavar mert mindig borotválkozok , a hajam régen zavart és hajfestősampont használtam mert az nem büdös és nincs is károsító hatása.
2023. jún. 11. 21:34
 13/19 NTBS ***** válasza:
Esetleg hajfestés.
2023. jún. 12. 07:39
 14/19 anonim ***** válasza:

A huszas éveidben minden csak nem normális,vagyis a kiváltó stressz hatás lelki okai lehetnek,hogy hagyod magad szellemileg vezetni és külső irányítás alá vonódni akár egy idősebb személy,(suli,munkahely,teljesítménykényszer) által..

"Korai őszülés lelki okai" keress rá,nem tudok többet...

Egyik megoldás lehet a subliminal videók közvetlenül a tudatalatti -mélytartományaidba ható frekvenciavideók...2 megbízható csatorna van,(orvos-term.gyógyászok)..keress valamit őszülés ellen,napi 10 perc:

https://www.youtube.com/@SapienMedicine/videos

https://www.youtube.com/@QuadibleIntegrity/videos

2023. jún. 12. 08:50
 15/19 A kérdező kommentje:
16 felmondok terv nélkül meló helyen, szerintem ez a legjobb döntés, azt majd lesz ami lesz
2023. jún. 12. 09:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszi, Sapient mar regota hallgatom
2023. jún. 12. 09:43
 17/19 lencsefőzelék ***** válasza:
82%

Táplálkozási szempontból az őszülést rézhiány okozza. Egyél több réztartalmú ételt, esetleg rézkolloidot.

[link]

2023. jún. 13. 01:13
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudjál, de ez ki a fszt érdekel?
2023. jún. 13. 07:37
 19/19 A kérdező kommentje:
17. Magokat eszek mértékkel, meg hüvelyeseket is, szerintem a kajával nem lehet gond, ennél egészségesebben nehezen lehetne táplálkozni ahogyan teszem
2023. jún. 13. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!