Ha meditáltok ti hogyan csináljátok?
Éreztek valamit amikor elengeditek magatokat? Mármint láttok valamit becsukott szemmel? Jártok különleges helyekre vagy ez csak egy átverés?
Én mikor meditálok nem látok semmit magam előtt, nem is érzek semmi jót,sőt a gondolataim is cikáznak a fejemben és nem tudom őket lenyugtatni. Mi a teknikátok?
Ha meditálásnak lehet nevezni azt, amit közvetlen elalvás előtt szoktam csinálni, az-az hogy háttal lefekszem az ágyra és becsukom a szemem.
Ekkor emlékezetből elképzelem mindazt, ami éppen akkor körülöttem a van a szobában.
Asztal, mi van az asztalon és hol helyezkedik el rajta? Mi van a fiókokban, és melyikben pontosan.
Könyvespolcok, milyen könyvek, hol, milyen emlékem kötődik az adott könyvhöz?
Egyéb bútorok, elhelyezkedése, mi van rajtuk stb...
Ha ezzel megvagyok és még nem alszom, akkor emlékezetemre hagyatkozva, csak úgy gondolat szintjén kimegyek a szobából, és hasonlóképpen mindent emlékezetből "végignézek".
És így tovább... Néha még a kertbe is "kijutok", vagy még tovább, ha addig nem alszom el... :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!