Dolgok mozgatása az agy segítségével - tényleg lehetséges?
Uri Geller szerintem nem volt szélhámos, legalább 20 évig, de lehet tovább is haknizott mindenfelé a világban, sok ezer alkalommal bizonyított. Nekem kb 30 éve mesélte egy asztalos, hogy hallgatta munka közben Uri Geller műsorát, egyáltalán nem hitt az ilyesmiben, de neki is elkezdett működni a "trükk" amiről közben a műsorban beszélt.
Passz.
Valószínűleg neki elfogyott az ereje, esetleg megbüntetették, vagy csak rájött hogy vissza kell vonulni.
Kedves kérdező!
Nem tudom mennyire vagy vallásos, de saját véleményem szerint igen, lehetséges! Kutass egy kicsit a témában vannak még tanfolyamok is. Én, szémély szerint NEM ajánlom!
Ezen felül ha érdekel, próbáld ki, de hallgass az ösztöneidre! Nem jó!
Nem a jótól származik! A jó Istentől származik! (Saját hitem) Én megvagyok róla bizonyosodva hogyha különleges képességre van szükséted, megkapod!Csak hidd el! Amire szükséged van megadja a jó! De figyelj! Ha kéred a rossz is megadhatja, de nem ingyen! Ha túl benne vagy a kisszállás egyedül nagyon nehéz!Ha nem hiszed, a kritikát kérlek hagyd el, nem vezet semmire! Ha valaki kérdezni akar írjon privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!