Dolgok mozgatása az agy segítségével - tényleg lehetséges?
Hogyne. Nina Kulagináról orosz tudományos akadémia cikkek is vannak, hogy képes volt tárgyakat mozgatni. Renegeteg hiteles video van fen a neten. Igazolták a jelenséget szovjet tudósok. Viszont mivel a fősodratú "tudomány" materialista, így nincs benne akönyvekben mivel nem tudják magyarázni https://www.youtube.com/watch?v=lh8gaGu-dKY
tessék sok kísérlet is volt [link]
prof.Albert Ignatyenkó is képes volt rá, amit be is mutatott Budapesten is még anno a rebndszerváltás után [link]
Maradjunk annyiban, hogy eddig soha senkinek nem sikerult ez a mutatvany, annak ellenere hogy o maga azt allitotta hogy igen. Minden alkalommal amikor ellenorzott korulmenyek kozott, a 'sikerben', akarom mondani csalasban nem erdekelt kulso szemlelok elott zajlott a kiserlet, kivetel nelkul felsultek a probalkozok.
Javaslom tanulmanyozni James Randi munkassagat es az altala alapitott 10000 dollaros, kesobb 100 ezerre, majd 1M-ra emelt osszegu jutalmat, ami az kaphat meg aki _bizonyithatoan_ kepes valami termeszetfelettire. Erdekes modon amint elokerulnek a kamerak, elzarjak a csodatevot az addig hatterben, a kozonsegben megbujo segitoktol, learnyekoljak a radios fulhallgatojat ami a haja alatt rejtegetett, elillan a 'kepesseg'...
"Nina Kulagináról orosz tudományos akadémia cikkek is vannak"
. És nem linkeltél egyet sem, vagy legalább adtad meg a címeket.
Szerintem, józan paraszti ésszel nem lehetséges.
Ha lehetséges volna, ez már nem lenne titok, vagy kérdés. Én is sokat olvastam a titkok könyvét nemerétől, egely mester írásait is, de pusztán szórakozásból. Nina kulagina tőke péter, a nyevigák cimű remek, ifjúsági novella gyűjteményében is feltűnik😃.
Mondom, érdekel a téma, de eddig még senki nem tudta bebizonyítani, hogy rendelkezik az erővel! Ha vannak is jedik, bújkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!