Azok az időszálak ami által megnyilvánul a felsőbb hatalom az ember életében miért hoznak sokszor létre időhurkot,amit megélve sokan megélve megtapasztalják a DEJAVU jelenséget?
Párhuzamos ének térbeli összefonódása egy időhurok.mikor ez kialakul a többi személyiség ha életútja ide vezeti, átélheti ezt a cselekményt, ami az időhurkot létrehozta.Ez az a híres Dejavu érzés, már átéltem, éreztem egyszer.
Az a kérdés, hogy ezek az időhurkok miért jönnek létre, mi célja ezzel az Univerzumnak?
Mókás, hogy lineárisan látod az időt. Eleinte csak le akartam írni, hogy nem ez a deja vu, de aztán mintha tényleg kapisgálnád mi is az.
Nos miért... miért eszel reggel? Miért jut eszedbe megcsodálni az erdőt? Miért érzel szeretetet ha a gyerekedre nézel?
Mert így alakult(ál). Ezt teremtetted. Nekem a rekordom 8 réteg deja vu, szóval 7 réteg adat, egy ami megtörtént velem. Érdekes, amikor egy időszakról egyszerre több emléked van, mint ahány ujjad egy kezeden.
Nagyon emberként gondolkodsz. Engedd el ezeket a látásmódokat és gondolatformákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!