Szoktál-e fantáziálni, filozofálni arról, hogy nagy hatalmú, isteni lény vagy? Ha igen pontosan hogyan írnád le magad ( külső, belső tulajdonságok, képességek), ha pedig nem milyen számodra egy isten, ki az, vagy mi az, amire azt mondod isten?
Szia! Én magamat egy Oplaposzi Polognisnak tartom. Ez egy olyan állapot amikor is Én a hatalamas az egyetlen az utánozhatatlan istencsászára vagyok az univerzumnak. Rajtam kívűl mindenki alatvaló őket csak tulipánoknak hívom mert szépek de eltudom őket taposni ha nem tetszik. Szóval van az amikor megtámadnak egy bolygót ahol az ott élők segítséget kérnek. Akkor jövök Én és megmentem az egész bolygót nekik és ezért Ők nagyon hálásak nekem. Így lépek mindig szintet,hogy minnél többet segítek. De amennyiben az emberek nem hálásak akkor olyan átkot szórok rájuk,hogy csak na. Na de mind1 is. Nem szeertnék többet megosztani mert félek,hogy veszélybe kerül a kormányzásom az univerzum felett.
De lehet csak pszchiólógushoz kellene mennem :/
3, Te vagy, az, Joe?
Nyugi.
Meg ne nyomd a piros gombot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!