Van olyan külső tulajdonság, ami nagyon tetszik számodra egy kutyán?
Figyelt kérdés
Nekem a kunkorodó vagy ívesen tartott farok :D teljesen más kiállást ad a kutyának, mintha csak egyenesen tartaná2022. febr. 5. 16:54
1/16 anonim válasza:
Én pont, hogy a szimmetrikus kutyákat szeretem amibe a kukorica farok nem fér bele :)
2/16 anonim válasza:
A fülei, imádom ha álló és hegyes "éber" fülű.
3/16 A kérdező kommentje:
Kukorica farok 😂 hát kinek mi ugye :)
2022. febr. 5. 17:04
4/16 anonim válasza:
Az egyenes,zászlós farok.(goldi :))
5/16 anonim válasza:
Felálló fül, de csak olyan ami természetesen olyan, nem vágott.
6/16 anonim válasza:
A kunkori farok nekem is tetszik :)) Meg a kék szemek és a tricolor vagy harlekin szőrzet.
7/16 anonim válasza:
a kunkori farok nekem is tetszik. csokibarna vagy voros foltos bunda. hosszukas fejforma
8/16 anonim válasza:
Nekem a kajla fülecskék, amiknek csak a vége hajlik le.
9/16 anonim válasza:
Nekem a hosszú lábak tetszenek, szerintem attól nagyon elegáns és különleges egy kutya, főleg ha zászlós is lába, mozgásban szerintem gyönyörű látvány, kicsit olyanok tőle, mint a lovak :)
Ezért tetszenek borzasztóan a nagytestű agarak, a saluki vagy az orosz, afgán agár is, de egyébként személyiségben hozzám nagyon nem passzolna, nem tudnék mit kezdeni egy ennyire független jellemű kutyával, szóval csak messziről csodálom őket.
10/16 anonim válasza:
3
Ezzel az auto-javítóval még meg kellene barátkoznom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!