Hogyan vonzzam be az életembe a szerelmet?
Hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy a pároddal együtt boldogok vagytok, szeretitek egymást, mintha már most is veled lenne. Hagyd, hogy feltöltsön pozitív érzésekkel. Aztán néha-néha, amikor eszedbe jut, vetítsd magad elé ezeket a képeket, és érezd át a pillanat boldogságát.
Nem tudom, hogy tényleg létezik-e a vonzás törvénye, de régen én magamtól sokszor elképzeltem így az álommunkahelyem, meg a szerelmem is, és hajszálhíján meg is valósultak:) úgyhogy hajrá, veszítenivaló nincs rajta.
Gyerekek milyen szerelem?
Ez csak kémiai, az evolúció által létrehozva hogy szaporodjunk… hagyjuk már
1,4,5 incel.
Nektek van külön kategória,nem?
Vonzás törvénye létezik, de tudni kell vele bánni, ha fogalmazhatok így.
A lényeg, hogy amikor este nyugodt körülmények között vagy, akkor meditálj.
Próbálj megnyugodni és befelé figyelni és a szeretetre, a feltétel nélküli szeretetre gondolni, hogy boldog vagy. Ez a kulcsa az egésznek.
A theta healinget ajánlanám neked, vannak fent meditációk ezzel kapcsolatosan. Illetve könyvek is a témában ha szeretnél elmélyülni a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!