Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg létezik a vonzás...

Tényleg létezik a vonzás törvény? Volt aki használta és sikerült be vonzania amit szeretett volna?

Figyelt kérdés
Leginkább azok véleményére vagyok kiváncsi akik hisznek és be vált nekik.
2021. nov. 11. 16:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Létezik, de nem olyan egyszerű, mint az emberek képzelik. Én szinte ösztönösen használtam egész életemben. Tényleg olyan konkrét dolgok jöttek be, hogy nem lehet belemagyarázás. Pl. Munkaajánlat olyan helyre, amiről csak álmodoztam. Egy ezres a földön konkrétan, amikor egyszer éppen annyira volt szükségem és gyorsan. Ezek csak kis példák a sokból. 10 évvel ezelőtt teleírtam egy füzetet a vagyaimmal (kicsikkel és nagyokkal is) . A vagyak 70%-a azóta teljesült, a többi hosszabb távon fog.

De sajnos van egy hatalmas probléma, amit nem tudtam soha kiküszöbölni. Azok a dolgok, amikre nagyon rágörcsölök, és a legfontosabbak lennének, egyszerűen beragadtak és nem tudok hatni rájuk.... Pl az egészségem. Minden mas, amit bevonzottam, szinte játék volt, annak is fogtam fel, nem akartam semmit görcsösen, mondhatni csak álmodoztam róluk. Az emberi elme nagyon kacifántos dolog és nehéz megküzdeni vele.

2021. nov. 13. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Jó sok troll választ kaptál. Én tapasztalom a működését, de ez nem megy egy csettintésre. Minden nap (minél több nap) pozitívan, optimistán kell élned, vidáman, könnyedén, hálásan. Ha nyomorultul, egykedvűen, stb. telnek a napjaid, semmit sem fogsz tudni bevonzani, amit szeretnél. Alapjaiban kell gondolkodásmódot váltani, hogy amit szeretnél, azt meg is kaphasd. Egyébiránt sok módszerrel lehet vonzani vágyaid tárgyát, pl. vizualizálással, hálával, pozitív megerősítésekkel (jelen idejű kijelentések, E/1). De a vonzás törvénye nem fog működni neked, ha midnen nap morogsz, panaszkodsz, hiába vizualizálsz minden nap. Csak nagyon lassan lesz eredmény, ha közben valaki egy negatív beállítottságú szemelyiség, márpedig a magyarországi magyarok javarésze igen negatív személyiség...
2022. jan. 8. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
12 nem tudom, hogy miért lett lepontozva, jól összefoglalta a téma lényegét. Én nem szeretem ezen a szinten megfogni a dolgokat és nem érdekel konkrétan a vonzás törvénye, de annyi biztos, hogy mindenképp pozitív alap beállítottságot kell létrehoznod ahhoz, hogy pozitív dolgokat tapasztalj meg az életben.
2022. jan. 19. 13:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Abban igaza van #12-13-nak, hogy a pozitív hozzáállás és optimista világ szemlélet fontos és sokat segít, ha negatív vagy, érdemes ezt átalakítani. De önmagában csak pozitívan gondolkozni, vizualizálni édes kevés, ha közben nem teszel az eredményekért, vagy nem a megfelelő dolgokat teszed és csak a bevonzástól várod a sikert.

A gondolatok teremtő ereje igaz és nagyon fontos, de csak a megfelelő cselekedetekkel kiegészítve képesek működni. Helyes cselekvés nélkül csak üres álmodozás.

2022. jan. 19. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
14 Igaz. Az alap beállítottságról van szó. Ahhoz elég hülyének kell lenni, hogy mosolyogva várd a milliókat, miközben egész nap tv-zel munka, végzettség, befektetés nélkül.
2022. jan. 19. 13:17
 16/20 anonim ***** válasza:
13 és 15 voltam.
2022. jan. 19. 13:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Sajnos sok ember a gyakorin pont az a fajta aki csak ülne és várná a csodát ebben a kategóriában (persze tisztelet a kivételnek).

2022. jan. 19. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Sőt nagyon sokan csak ülnek és panaszkodnak, még csak várni sem képesek a csodát. Őket pedig pont az ilyen vonzás törvénye hajlamos csak annyiban megváltoztatni, hogy valóban nem is hisznek benne, na de egy próbát megér, akkor most majd reménykedek, miközben ugyanúgy nem tesznek értelmes lépést a sikereikért...
2022. jan. 19. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ezt az alapvető hülyeséget nem vettem számításba. Az én hibám. :) Egyáltalán azt nem értem, hogy hogyan akar vki ilyesmit irányítani félvállról, egy-próbát-megér szinten.
2022. jan. 19. 14:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A tudatfeletti youtube csatornán van is róla egy jó tudományos magyarázat, hog ymiért működhet a dolog valóban,a z is rendkívül érdekes. Igazából az a legérdekesebb, hogy tudomány és spiritualitás ugyanazt mondja, csak mással magyarázza az eredményét. A vonzás törvénye abban elég értékes, hogy segít, hogy arra koncentrálj, amit szeretnél, mert az emberek legtöbbször arra koncentrálnak, amit nem szeretnének, és panaszkodnak róla, sokat és mégtöbbet. Aki viszont emgfogadja, hogy célorientált legyen, érezzen minél gyakrabban hálát, tartsa elérhetőnek a céljait, és emiatt dolgozzon értük, annak már alapból csak ezért amindsetért boldogabb lesz az élete.
2022. febr. 7. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!